Cum să vă simplificați viața

O viață mai puțin ocupată
Simplificarea este o modalitate de a vă calma viața și prin jonglarea lucrurilor pe care trebuie să le faceți, puteți crea spațiu și debloca timpul. Viața pur și simplu înseamnă a rezista materialismului și astfel puteți alege să urmați calea voastră. Cunoașterea faptului că aveți suficiente lucruri asupra cărora dezvoltați recunoștința, oferă confort și pace.

Astăzi împărtășesc trei moduri de a vă simplifica viața:

1. Împrejurimile și mediul înconjurător
2. Cum vă petreceți timpul
3. Distragerea și distrugerea timpului

Fiecare zonă poate fi realizată în mai multe etape și implementată la fel de ușor astfel încât să vă simțiți confortabil. Am descoperit că beneficiile abordării acestor zone au inclus mai puțin stres, mai multă libertate și o apreciere mai mare pentru lucrurile simple din viață.

Detașează-te de bunurile tale

Dacă sunteți în căutarea unei vieți mai calme, vă recomandăm să vă faceți ordine în casă. Acest lucru se datorează faptului că mai puține lucruri înseamnă mai puțină muncă la domiciliu. De asemenea mai puțin timp de organizare și de curățenie, mai puțin timp în căutarea unor lucruri și mai puțin timp ca lucrurile să fie reparate sau înlocuite.

Un cămin poate avea un impact enorm asupra modului în care ne simțim. Dulapurile dezordonate ne pot împiedica să mergem înainte. Detașându-ne de lucruri de care nu avem nevoie ne ajută să ne simțim mai ușor, mai liberi și să vedem totul în viață mai clar.

Este minunat să trăiți într-o casă care cuprinde numai lucrurile pe care le folosiți și le iubiți.O casă fără agitație este un loc înălțător și energic.

Creați niște limite de viață
Este înțelept să vă păstrați timpul și să creați spațiu pentru lucrurile care vă fac fericiți. Acest lucru se poate realiza prin stabilirea a ceea ce este important în viața dvs. și a planificării timpului de relaxare și reîncărcare. De asemenea, este important să vă uitați la angajamentele dvs. și a observa dacă pot fi reduse, modificate sau eliminate. Reflectând în mod regulat modul în care vă petreceți timpul este un obicei foarte bun pentru a intra în.

Pentru o lungă perioadă de timp, am simțit că trebuie să fac totul și să spun că nu ar duce la o oportunitate ratată. Acum văd fiecare invitație, ofertă și cerere ca o decizie înainte de a decide dacă merită timpul meu. Îmi dau permisiunea să refuze cu grație fără vinovăție și niciodată nu sunt pripită sau pot să spun ceva la ceva ce regret mai târziu!

Reduce distragerile
Trăim într-o lume de distragere a atenției, dar prin eliminarea obiceiurilor proaste și practicarea unei mici restricții ne putem liniști viețile și putem debloca un pic mai mult timp. Distragerile includ toate lucrurile care ajută la amânare, de exemplu, televiziunea, e-mailul, mass-media și așa mai departe. Unele dintre aceste lucruri ne pot ajuta să facem planuri și să păstrăm legătura. Totuși, este înțelept să nu pierdem timp prețios de derulare fără rost. Secretul este de a folosi aceste lucruri cu intenție.

Oferiți-vă timp pentru a observa ce vă distrage atenția și ce vă mănâncă la timpul. Există multe modalități de a vă face să vă răzgândiți, acestea putând varia de la oprirea notificărilor telefonului până la procesarea mai eficientă a mesajelor dvs. primite. Identificați ce vă menține de la viața pe care doriți să o trăiți și luați măsuri pentru a vă recâștiga controlul. Nu vă fie teamă să fiți nemiloși, viața se mișcă repede, astfel blocând distragerile și învățând să gestionați eficient timpul poate transforma radical modul în care vă simțiți.

Deși există multe alte modalități de a vă simplifica viața, cred că aceste trei sunt un bun punct de plecare. Puteți permite lucrurilor neesențiale să cadă, lăsând spațiu pentru oameni și pentru lucrurile care vă aduc cea mai mare bucurie.