Toata lumea merita transparenta

Nu este nimic mai rau decat sa fii pe celalalt capat al unei despartiri si sa nu stii foarte bine de ce sau daca se intampla chiar in primul rand.

De exemplu, spunand ceva de genul: „John, a fost o placere sa te cunosc. Mi-a placut sa iti aud povestile, dar daca sunt sincera cu mine, caut o legatura diferita in acest moment. Iti multumesc ca m-ati intalnit ”va duce la o tranzitie mai lina si mai curata.

„Toata lumea merita transparenta, iar majoritatea oamenilor se pot descurca cu adevarul. De fapt, majoritatea daterelor nu sunt investite in punctul in care vor fi devastate daca nu doriti sa le vedeti pentru a doua sau a treia data. Cred ca cea mai buna abordare a intalnirii este alinierea dorintelor tale la actiunile tale. Daca transparenta este un lucru pe care il pretuiesti in relatii, atunci dateaza asa ”, a spus Beaton.

Cu toate acestea, exista exceptii cand fantoma devine necesara.

Singura data cand cred ca niciun contact nu este acceptabil este atunci cand cineva incearca sa refuze politicos avansurile, iar cealalta persoana nu va lua nici un raspuns in serios. Este considerata hartuire si este foarte bine sa opresti comunicarea.

Jolene Beaton