Stati pe telefon atunci cand sunteti singur – IV

Este amuzant pentru ca, in aceste situatii, cand ma confrunt cu un client despre cum sa faca astfel de actiuni, aud inevitabil ceva asemanator distractiei sale, nimeni nu stie. Sau, nu voi continua niciodata cu asta. Doua lucruri de luat in considerare. Mai intai, atunci de ce sa o faci deloc? Si in al doilea rand, cum te-ai simti daca ai sti ca sotul tau iti face asta? Cel mai adesea, persoana va raspunde: „Nu mi-ar pasa”. Ei bine, daca intr-adevar nu-ti pasa ca atat tu, cat si sotia ta oferim intimitate, in mod liber, poate ca este timpul sa reexaminam relatia. Dar cred ca primul pas este sa ai aceasta conversatie in fata sotului tau. Fii sincer. Fii intim.

Ultimul punct pe care as dori sa-l subliniez pentru a asigura o relatie sanatoasa cu privire la dispozitivele mobile este amabilitatea. Cand sunteti cu partenerul dvs. la cina, la o intalnire sau incercati sa purtati o conversatie, puneti telefonul jos. Este imposibil sa va conectati intr-un mod semnificativ daca va uitati la telefon. Iti amintesti cand te-ai intalnit prima data si nu ti-ai verificat telefonul la fiecare 5 minute si nu ai raspuns la fiecare text / e-mail? Fa aia! Nu poti construi o relatie atunci cand esti deconectat mental de conversatie.

Deci, desi exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a intari sau a construi o relatie, incepeti de aici. Pune telefonul jos. Cunoaste-ti valoarea. Cunoaste valoarea relatiei tale. Intimitatea incepe prin a fi conectat. Si nu va puteti conecta cu celalalt semnificativ atunci cand sunteti la telefon.