Situationship sau relatie turbo? – I

Conditiile de carantina pot oferi, de asemenea, situationship-urilor sanse mai viabile pentru o relatie de durata.

Lipsa de distrageri externe si dorinta de conexiuni reale mai profunde au propulsat oamenii in relatii turbo. – Sala Antonia
Cuplurile se intalnesc si se muta impreuna la rate accelerate. „Cum se va face acest lucru pentru viitorul relatiilor? Oamenii s-ar putea gasi prea legati de cineva inainte de a fi pregatiti pentru acel nivel de angajament, iar altii ar putea gasi dragostea vietii lor ”, a spus Hall.

In carantina, a existat o crestere a relatiilor turbo, care nu sunt la fel ca o situationship. Relatiile turbo parcurg toate etapele unei relatii puternice, in curs de dezvoltare – doar mai repede.

„Relatia turbo este o reactie biologica umana primara la frica si incertitudine”, a spus Cassady Cayne, autor spiritual cel mai bine vandut al Universului Vorbeste, asculti ?

Exista o multime de frica in jurul epidemiei de virus si a incertitudinii cu privire la viitor, deci este o reactie fireasca sa vrei sa te legi rapid acum. „Reactia primara nu-i pasa atat de mult de aspectul partenerului sau de o serie de adepti ai social media”, a spus Cayne. „Sinele primar trece si astfel, intr-un sens intuitiv, ne poate servi mai bine in gasirea unui partener”.