Sfaturi utile pentru orice călătorie

Îmi amintesc prima mea călătorie. Sentimentul de frică și incertitudine! Mai presus de tot, am fost îngrozit că voi uita sau voi pierde ceva important. Am petrecut cea mai mare parte a timpului meu căutat pe Google informații cu privire la cele mai bune sfaturi de călătorie, escrocherii de călătorie și mai mult.

Am compilat această listă de sfaturi utile de călătorie pentru a vă asigura că aveți o călătorie fără probleme!

Cercetați despre destinația dvs.

Asigurați-vă că luați în considerare toate unghiurile și căutați detalii despre destinația dvs.. Unele locuri devin super ocupate în timpul sezonului de vârf, făcându-l mai puțin frumoase. Dacă există un festival popular sau un eveniment care se petrece, cazările ar putea fi complet rezervate, astfel încât asigurați-vă că aveți acest lucru în minte atunci când vă planificați călătoria.

Cumpărați bilete de avion de la site-uri cunoscute

Când rezervați bilete de avion, vă recomandăm să utilizați site-urile de încredere pentru a nu întâmplina probleme neplăcute.

Asigurați-vă că aveți suficient timp între transferuri

Unul dintre cele mai neplăcute sentimente este să aflați că zborul dvs. are întârziere, acest lucru poate fi foarte neplăcut atunci când trebuie să faceți un transfer din locația în care trebuie să ajungeți. Dacă există un lucru pe care l-am învățat, trebuie să vă asigurați întotdeauna că aveți suficient timp (4-5) ore pentru a prinde zboruri de legătură.

Închiriați o mașină sau căutați un transport alternativ

De multe ori, zborul poate fi costisitor, mai ales dacă aveți un program strict. Pentru a repara acest lucru, vă puteți uita la transportul alternativ, cum ar fi trenurile, autobuzele, închirierea unei mașini sau chiar folosirea la maximum a programelor de partajare a călătoriilor. Din experiență, închirierea unei mașini a fost de departe una dintre cele mai bune decizii vreodată, deoarece nu numai că mă ajută să ajung de la punctul A la punctul B, dar, de asemenea, economisește bani.

Cumpărați întotdeauna o cartelă SIM locală

Dacă doriți să evitați să vă pierdeți, credeți-mă, obținerea unui card sim în fiecare loc în care mergeți merită! În Europa, puteți chiar să scăpați cu un sim care este valabil în întreaga Uniune Europeană.

Obțineți documentele

Înainte de călătorie, asigurați-vă că salvați numărul de telefon al ambasadei pe care îl puteți apela cu ușurință dacă intrăți în situații de urgență. Vă sfătuiesc, de asemenea, să faceți niște copii ale pașaportului și documentelor de asigurare pe care le puteți trimite la ambasada dumneavoastră dacă pierdeți originalele. Informarea băncii cu privire la planurile dvs. de călătorie și asigurarea că vă puteți accesa conturile în timp ce călătoriți este esențială.

Asigurați-vă că nu plecați fără asigurare de călătorie

Un alt lucru MUST-DO este de a rezolva în prealabil asigurarea de călătorie.