Serii de intrebari pe care sa le adresezi unui tip pentru a afla mai multe despre el – I

Sa recunoastem, pentru a cunoaste un tip, trebuie sa-i puneti intrebari personale.

Simplul fapt de a pune intrebari nu este doar un mod distractiv de a purta o conversatie buna cu cineva nou in viata ta, ci si un mod de a-ti da seama daca iti place sa vorbesti cu acea persoana. La urma urmei, daca doriti sa duceti lucrurile la nivelul urmator la un moment dat in viitor, schimbul de idei bune sau cererea de lucruri aleatorii poate fi o modalitate excelenta de a accelera procesul. Daca se dovedeste ca nu aveti multe in comun, este mai bine sa stiti la inceputul procesului, nu?

Asadar, data viitoare simtiti dorinta de a va conecta cu cineva, dar nu sunteti sigur de unde sa incepeti, inspirati-va din lista pe care am adunat-o mai jos si incepeti sa puneti cateva intrebari aleatorii! Am impartit cateva dintre ideile noastre in sectiuni, asa ca derulati in jos si gasiti sectiunea cea mai potrivita pentru dvs.

30 de intrebari cochete de pus unui tip

Nu tuturor le place sa devina flirty chiar de la inceput, dar ar trebui sa incercati aceste intrebari distractive care trateaza subiectul dragostei, relatiilor si altor initiatori de conversatie grozavi.

De la o intrebare usoara despre un prim sarut cu cineva de sex opus pana la cel mai mare regret al tau in dragoste sau doar o conversatie despre prima ta inima zdorbita, incepe si intreaba! Asigurati-va ca acordati atentie raspunsurilor.