Salvati o camera pentru atmosfera potrivita fara bebe

Este uimitor cum o persoana care nu a invatat niciodata sa mearga sau sa vorbeasca poate sa-ti consume toata atentia si sa-ti transforme complet lumea, de la furtul somnului si concentrarea ta pana la depasirea mediului tau de viata.

Locuinta ta odata eleganta, decorata si mobilata este acum plina de culori primare, personaje de desene animate, jucarii pentru copii facand tot felul de zgomote neplacute in momentele cele mai neasteptate si incomode. Parafernalia pentru ingrijirea sugarului drapeaza fiecare suprafata.

Deodata, casa ta arata ca o calatorie cu acid rau animata de Pixar. Dar ar trebui sa existe o singura camera, o singura camera, care sa nu aiba echipament pentru copii. Ai nevoie de o camera in care tu si celalalt semnificativ sa te duci sa decompresionezi si sa te reconectezi, o camera in care puteti sa fiti parteneri si nu doar parinti. Pentru a face acest lucru, trebuie sa setati scena.

Optati pentru tesaturi luxuriante si tonuri linistitoare. Investeste in articole si mobilier care te fac sa te simti calm si relaxat, senzual si romantic. Un semineu electric poate fi instalat in aproape orice camera si creeaza un plus deosebit de confortabil si seducator la un dormitor!

De fapt, un dormitor calmant infuzat cu iluminare moale, parfumuri linistitoare si niciun element pentru copii nu doar ca te va face sa te simti mai romantic, dar, de asemenea, aproape sigur te va face sa dormi mai bine, ceea ce inseamna ca vei avea mai multa energie pentru intimitate si romantism. Castiga, castiga!