Sa lasam telefonele jos – apocalipsa zombi – II

Se pare ca citam unul dintre numerele mai mici. Toata lumea glumeste despre o apocalipsa zombi. Nu rade. E aici. Asa ca o voi spune din nou. Daca doriti ca relatia dvs. sa supravietuiasca, „Puneti naibii telefonul jos”!

Cu cativa ani in urma am primit 2 sfaturi foarte bune. Am fost intr-o sedinta a consiliului de administratie si discutam despre un subiect sensibil. Presedintele a spus ceva care mi-a ramas pana astazi. El a spus: „Daca veti pune ceva in scris, fie ca este vorba de scrisoare, text sau e-mail, trebuie sa presupuneti ca va ajunge pe prima pagina a New York Times”. Wow! Nu m-am gandit niciodata la asta in acesti termeni. Dar avea dreptate. In momentul in care trimitem text, trimitem un e-mail sau punem pixul pe hartie, nu mai detinem sau controlam ce se va intampla in continuare. Deci, din punct de vedere profesional, mai bine sa fie corect. De atunci am aplicat acest principiu relatiei mele.

Celalalt sfat pe care l-am primit a fost sa nu spun niciodata ceva unui membru de sex opus, pe care sa nu-l spui in fata sotului / sotiei tale. Sclipitor! Uneori, in aceste medii, de-a lungul anilor, ne apropiem de un coleg.