Rich Girls, studioul de videochat unde modelele au parte de joburi exclusiviste si venituri cu multe zerouri

Aspiratiile tinerelor aflate in fata unui prim job cresc odata cu potentialul lor in fata unor domenii de activitate in care imaginea conteaza. Constiente de atuurile pe care le detin si culminand cu o dorinta acuta pentru a obtine cat mai usor si rapid sume importante de bani, dar si o cariera cu rezonanta, tot mai multe romance decid sa devina modele de videochat la cel mai popular si luxos studio de profil din Romania, care mentine standardele ridicate in fruntea concurentei.

Rich Girls Studios isi pastreaza pozitia de lider in piata saturata a videochat-ului, gratie viziunii pe care o aplica atunci cand vine vorba de modelele de videochat pe care le sprijina si promoveaza inca din primele zile de activitate. Conditiile de lux in care fetele isi desfasoara programul sunt similare unei cazari in regim all inclusive, socotind dupa camerele amenajate in tendinte si facilitatile puse la dispozitia fiecarui model. Tinerele isi pot alege dormitorul din care vor lucra intr-o anumita zi in functie de starea lor de spirit sau atmosfera pe care doresc sa o dezvaluie pe durata prestatiei online. In plus, modelele sunt intotdeauna ajutate de traineri pentru a progresa si a-si tripla salariile, afisand un look perfect si o atitudine castigatoare in fata celor care le urmaresc.

Modelele Rich practica videochat sub deviza confidentialitatii din studiouri ultracentrale

“E prea frumos sa fie adevarat” si-au spus modelele Rich la inceputul carierei lor, dar viitorul le-a surprins cu dovedirea tuturor promisiunilor facute la interviul de angajare. Rich Girls Studio detine trei studiouri ultracentrale in zone exclusiviste ale Capitalei, amplasate in proximitatea mijloacelor de transport in comun, pentru ca modelele sa nu petreaca timp indelungat in trafic. Studiourile, amplasate in zona Victoriei, Mihai Bravu, respectiv Mosilor, invoca o atmosfera luxurianta si oferteaza printr-un confort desavarsit. Totusi, dincolo de conditiile de lux care le caracterizeaza locatiile de lucru, modelele Rich sunt rasfatate cu cele mai mari salarii din videochat-ul romanesc. Doar de la inceputul acestui an si pana in prezent veniturile fetelor s-au dublat, cel mai mare salariu ajungand la valoarea de 10.000 $.

Intrebata fiind ce iubeste la jobul de model Rich, una dintre tinerele care s-a alaturat de curand acestui domeniu a marturisit ca echipa de marketing si promovare se ocupa in detaliu de imaginea fiecarui model, lucru care ii stimuleaza pe utilizatorii platformelor de profil sa petreaca mai mult timp online in compania lor, ceea ce se traduce prin venituri substantiale cu multe zerouri pentru tinerele constiente de abilitatile lor de relationare si socializare. “Camerele amenajate in stilul glamour iti lasa impresia ca ai fi intr-o vacanta exclusivista. Iti este efectiv imposibil sa alegi doar una atunci cand iti incepi tura”, a mai declarat tanara.

Un criteriu de reala importanta pentru un model de videochat il constituie confidentialitatea. Rich Girls Studios garanteaza pentru protectia identitatii reale a modelelor sale, in baza tuturor cutumelor legale. Cu identitatea protejata si un look pefect, modelele Rich nu contenesc din a evolua personal si profesional, ajungand sa obtina venituri de pana la 10.000 de $ din confortul locatiilor de lux ultracentrale.