Relatia dvs. este reala sau sunteti blocati intr-o situatie?

Momente de schimbare si revolta precum pandemia COVID-19 ne pot schimba intelegerea asupra lucrurilor pe care le vedeam anterior ca fiind fixe si definite. Prieteniile se schimba, membrii familiei se privesc diferit si, dintr-o data, s-ar putea sa va regasiti intr-o relatie cu cineva cu care nu ati decis cu adevarat sa fiti in cuplu.

Pur si simplu s-a intamplat si ati mers cu ea si apoi nici nu erati sigur cum sa o definiti. Ca si cum blocarea nu ar fi suficient de confuza, este posibil sa te fi gasit intr-o nava de situatie. Da, ai auzit bine.

In carantina, emotiile noastre pot fluctua drastic, ceea ce ne poate influenta deciziile. Multi s-au trezit ca se grabesc in relatii, nu intotdeauna din motive corecte. Daca esti tu, poate merita sa reevaluezi unde te afli.

Rolul pandemiei

Odata cu pandemia, a existat o crestere a navelor de situatie, inteles, mai ales ca majoritatea conversatiilor au loc la distanta. „Convorbirile creeaza multa intimitate emotionala, care se poate simti de multe ori mai puternica decat alte situatii care pot fi doar fizice”, a spus Jefferson.

„Se poate simti minunat sa fii conectat cu o alta persoana la acest nivel si sa fii vulnerabil cu aceasta la aceasta capacitate, dar aminteste-ti ca te deschizi catre asteptari care ar putea sa nu fie cele ale unei relatii depline. Daca sunteti bine cu acest lucru, atunci mergeti mai departe … daca nu sunteti atunci, continuati cu precautie pentru a va proteja inima „, a spus Jefferson.