Recomandari de weekend si nu numai

Stiu stiu stiu….e deja duminica seara si acum ma gasesc si eu sa fac recomandari. Daca totusi sunteti in situatia mea si duminica seara stati in casa, pe langa cititul blogurilor am zis sa impartasesc din activitatile non-beauty care m-au acaparat saptamana asta.

1.In primul si primul rand am o recomandare de film. E vorba de The Imitation Game cu Benedict Cumberbatch (alias Sherlock Holmes dinserialul omonim) si Keira Knightley. Filmul este inspirat din fapte reale si prezinta modul in care britanicii au spart Enigma, sistemul de comunicare codat al nazistilor cu ajutorul savantului Alan Turing. Benedict Cumberbatch joaca absolut magistral, iar in cele 150 de minute veti trece printr-un roller coaster emotional. De departe filmul favorit din 2014.

2. Trecand la seriale, saptamana asta m-am lipit de It’s always sunny in Philadelphia. Ok, poate nu e cel mai digerabil tip de umor, dar oamenii astia sunt total nebuni si lipsiti de limite. Fiecare episod are in jur de 20 de minute si  saptamana asta am reusit sa vad un sezon intreg.

3. Daca vrei sa scapati de monitoare am recomandari si pentru voi. Undeva in jurul Craciunului am cumparat primul numar din  Harap-Alb Continua, o banda desenata autohtona pe care am descoperit ca o parcug cu drag, mai ales cand am nevoie de o destindere rapida. Ilustratiile sunt captivante, in plus, daca sunteti macar un pic “geeky” va veti indragosti de ea, chiar si mama le iubeste si ma intreaba cand apare urmatorul numar.

4. Ramanand in sfera offline, nu as fi eu daca nu v-as recomanda o carte. Desi saptamana asta am citit mai multe carti ( sau mai bine zis m-am apucat de citit mai multe carti), preferata mea este Moarte pe Nil de Agatha Christie. Nici nu mai stiu a cata carte scrisa de ea este, dar in ciuda faptului ca nu sunt cine stie ce opere literare, efectiv ma lipesc de cartile ei si ignor orice altceva. Am cumparat-o la un pret destul de bun in jur de 12 lei, daca va tenteaza va recomand sa va cautati in mai multe librarii online pentru ca mereu gasiti pe undeva cartile ei la un pret redus. In mod normal sunt in jur de 20+ lei, un pret nitel cam mare parca pentru o editie de buzunar.

5. Daca niciuna din variantele de mai sus nu va place, o ultima recomandare este din sfera muzicala. Cu siguranta o stiti, dar va mai aduc aminte de ea. Bob Marley si al lui One Love.