Putin timp pentru mami si tati fara bebe

Bine. Stim ca este imposibil sa fii o diva sau o printesa cand iti petreci ziua schimband scutecele murdare si stergand voma celui mic. Este dificil sa pui o fata completa de machiaj sau sa iei pasul cu ultimele trenduri atunci cand nu poti chiar sa te apuci sa faci un dus.

Dar lasand deoparte doar una sau doua nopti pe saptamana pentru ca bunica si bunicul sa preia sarcinile copilului (pentru ce altceva sunt bunici ?!) va ofera un pic de timp pentru a exersa o buna ingrijire de sine.

A face un dus fierbinte si a te schimba din acele haine utilitare mami si tati te pot ajuta sa-ti amintesti ca ati fost un cuplu chiar inainte de a fi parinti. Asa ca petreceti putin timp pentru a redescoperi tipul petrecut in doi, fara griji si probleme. Amandoi sunteti inca acolo – promitem.

Nu trebuie decat sa cautam putin. Si asta nu numai ca te va face sa te simti mai bine cu tine, ci te va face sa te simti mai bine si sa iesi din rolul mami si tatic si sa te reconectezi cu partenerul tau. Acest lucru va poate salva relatia/