Oferiti-va dvs si partenerului dvs. o pauza

Redescoperirea intimitatii dintre dvs. si partenerul dvs. nu inseamna ca trebuie sa mergeti toate cele cincizeci de nuante de gri unul pe celalalt. Nimeni nu se asteapta ca cineva sa se lege de candelabre. De fapt, intimitatea nici macar nu trebuie sa fie legata de sex – desi acesta este cu siguranta un avantaj bun daca timpul si dispozitia sunt corecte. Asa ca acordati-va pauze pentru voi.

Viata ta s-a schimbat pentru totdeauna. Este o ajustare mare. Dar tocmai aceea conectarea cu partenerul este atat de importanta pentru amandoi.

Nimeni nu stie prin ce treci mai bine decat partenerul tau.

Si nimeni altul decat partenerul tau iti iubeste copilul ca tine. Asadar, luati-va acest timp intim doar pentru a fi impreuna, pentru a va tine unul pe altul, pentru a fi linistiti impreuna. Rezervati-va timp in fiecare zi, in care sunteti singuri doar dvs. si a partenerului dvs., un timp pentru a face doar o plimbare, pentru a vorbi despre ziua voastra (dar nu este permisa discutia pentru copii!) Sau pur si simplu priviti, atingeti si fiti acaparati de aceasta persoana cu care va impartiti de acum viata si cu cajutorul careria ati produs o viata.