O relatie sanatoasa – o relatie de ascultare activa – III

Cu totii am auzit termeni precum sotie de munca sau sot de munca. Si, desi de multe ori aceste conversatii sunt inofensive, este bine sa va inregistrati cu dvs. si cu sotul / sotia dvs. pentru a va asigura ca nu creati o problema. Cred ca majoritatea dintre noi suntem vinovati de asta. Asadar, incepeti sa fiti sinceri cu voi insiva si cu motivele dvs. inainte de a provoca probleme.

„Daca veti pune ceva in scris, fie ca este vorba de scrisoare, text sau e-mail, trebuie sa presupuneti ca va ajunge pe prima pagina a New York Times”.

Revenind la apocalipsa zombie. Nu va pot spune cantitatea de clienti cu care am lucrat in timpul derularii EAP (programe de asistenta a angajatilor) despre problemele pe care le cauzeaza in relatia lor, deoarece au ajuns sa trimita mesaje neadecvate altcuiva decat sotul lor. Amintiti-va ca orice scrieti si trimiteti altora, nu mai aveti. Crede-ma, rata rentabilitatii este destul de mare. Cu alte cuvinte, s-ar putea si cel mai probabil se va intoarce sa te muste. Nu vorbesc despre flirtul inocent. Vorbesc despre un limbaj specific care poate dauna relatiei tale. Ma intorc sa nu spun niciodata (sau sa scriu) nimic altcuiva despre care nu te-ai simti confortabil sa spui in fata sotului / sotiei tale. Este o tradare a increderii si a intimitatii daca o faci.