Nu le dati optiunea de a ramane imaturi – Peter Pan – III

Nu le dati optiunea de a ramane imaturi

Desigur, nimeni nu este obligat sa ramana intr-o relatie cu un tip Peter Pan. Cu toate acestea, practicitatea pur si simplu a parasi o relatie nu este intotdeauna disponibila. Fie ca este vorba despre copii sau despre sentimentele implicate, este intotdeauna important sa evaluam situatia si sa vedem care este cea mai buna decizie pentru tine si bunastarea ta.

Amintiti-va, schimbarea vine din interior. Este posibil ca acesti barbati sa creasca din aceste obiceiuri, cu conditia sa arate dovezile pentru aceasta. In acest caz, iata ce puteti face pentru a ii sprijini pe tot parcursul procesului.

Primul lucru pe care il puteti face pentru a ajuta la schimbarea comportamentului unui barbat Peter Pan este sa va uitati mai intai la ce energie schimbati cu el.

Toate energiile complimenteaza sau polarizeaza, asa ca daca oferiti prea multa vibratie parentala, atunci el nu are alta optiune decat sa ramana imatur. – Domnul Coltrane
La fel ca cresterea copiilor, cateva reguli, limite si consecinte sunt in concordanta cu un tip Peter Pan.

„Acest tip de barbat nu doreste un gard in jurul lui, ii sufoca nevoia de libertate si joc, asa ca trebuie sa fii un partener priceput si sa ii oferi etapele de„ crestere ”si sa-l sarbatoresti pentru fiecare pas din drumul cu adoratie, acceptare, atentie si afectiune ”, a spus Lord.