Nevoile fiecaruia dintre noi

Deci, ce am ales? Am ales un hotel micut deschis anul trecut, deci inca in stare foarte buna, direct pe plaja in Eforie Nord, conditii de 3-4 stele. In ultimii trei ani am mers aici si ne este foarte ok statiunea. Ajungi imediat din autostrada, deci timp putin si fara incidente cu raul de masina. Cele 14 nopti de cazare ne-au costat 2000 de lei fara mese. Noi mancam putin si selectiv si nu ne ajuta cu nimic mesele incluse, ar fi bani aruncati. Optiuni pentru masa sunt destule in apropiere.. Plaja are nisip bun si curat. Este amenajata cu umbrele si sezlonguri, dar destul de mare pentru a nu sta suflet in suflet cu alte persoane.

Eu am nevoie de sezlong din cauza coloanei, nu pot sta pe nisip, deci nu de fite. Apa este potrivita ca adancime si se poate inota fara sa mergi 300 de metri pana iti ajunge apa la genunchi. Oamenii care vin in perioada aceste de inceput de sezon sunt de calitate buna, fara samantari si manele. Mai mult familii, copii micuti. Zona Belona unde mergem noi este chiar civilizata, nu rage muzica, nu sunt trepte de urcat si de coborat pana la hotel. Anul trecut am stat in zona Debarcader, m-au cocosat sarsanalele duse pe scarile alea- bune scarile pentru sport, dar proaste pentru mame hodoroage- plus muzica de la terasa de acolo care te facea sa fugi si sa nu te mai opresti. Suficient de aproape de zona de “distractii”, dar nu atat incat sa iti tiuie urechile de harmalaie. Deci cam maximul de confort si eficienta la care puteam spera.

Un alt avantaj este apropierea de Constanta. Nu o sa stam doua saptamani numai la plaja. O sa mergem sa ne mai plimbam, la Delfinariu, in rezervatie, sa revedem Cazionul si faleza care anul trecut mi-a fat atacuri de panica :)), si sa mancam o greceasca daca tot nu ajungem anul asta in Grecia. Si va fi o ocazie buna sa ma vad cu fetele dragute pe care le-am cunoscut aici pe blog :). Chiar simt ca va fi o vacanta frumoasa, am prins curaj dupa Bulgaria asta de acum. Ce inseamna sa fie copilul mai mare si mama prea obosita ca sa-i mai pese de toate detaliile :)). Singurele emotii pe care le am sunt legate de o terasa pe care am descoperit-o abia dupa ce am facut rezervarea si e plasata fix ca naiba in fata hotelului. Dar trebuia sa fie si ceva “ca la noi” in toata combinatia asta. Deci, mare draga, mai ai putintica rabdare ca trece si luna asta :). Noi aproape ca ne-am facut bagajul.