Metode prin care va pastrati relatia vie – IV

Bucurati-va de timp de calitate unul cu celalalt
In lumea in care traim, exista momente in care nu veti vedea ochi cu ochi unul cu celalalt. S-ar putea sa fie pentru ca amandoi sunteti ocupati cu slujbele voastre. Incercati sa petreceti mai mult timp impreuna. Nu trebuie sa fie o cantitate uriasa de timp atata timp cat stiti ca o faceti unul pentru celalalt. Este posibil sa aveti fiecare viata in afara relatiei, dar este important sa stiti ca voi doi petreceti inca timp de calitate impreuna. Poate fi la fel de simplu ca vizionarea de seriale de televiziune sau filme vechi impreuna sau pur si simplu o cina intima, departe de agitatia muncii.

Apreciaza lucrurile simple
A invatat o reteta noua? A fixat capul de dus? Te-a ajutat cu alegerea tinutei tale? A tuns gazonul? Acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care partenerul dvs. le poate face in mod normal, de zi cu zi. Arata-ti aprecierea dand apoi o ciocaneala dulce pe obraz, un mic dejun in pat sau o floare pe care ai ales-o in gradina ta. Uitam adesea sa le anuntam ca sunt apreciati. Cel mai putin pe care il putem face este sa le multumim chiar si in cel mai simplu mod in care stim cum.

Fa ceva nebunesc
Poate varia de la ceva simplu, cum ar fi un fel de mancare pe care voi il urati, pana la ceva extrem, cum ar fi calarirea pe un roller-coaster ultrarapid sau un bungee-jumping. Incearca sa faci ceva nou cat de des poti. Cu aceste aventuri, partenerul tau iti poate asocia momentele impreuna cu un sentiment de entuziasm, determinandu-i sa dezvolte o legatura mai intensa si mai puternica cu tine. Nu numai ca poti ajunge sa faci ceva nebunesc, dar aceste acte le pot face si sa se indragosteasca de tine.

Increderea si dragostea necesita timp si efort, dar daca stii ca esti impreuna in aceasta calatorie , cu siguranta, calea catre o relatie sanatoasa si iubitoare nu va fi atat de grea.