Kit contur Sleek review

In urma cu ceva timp, eu si Suzana am facut o micuta comanda pe myashop.ro. Avand in vedere ca in continuare nu folosesc machiaj pentru ochi, pentru mine alegerea a fost usoara: kitul de contur de la Sleek in varianta Light.

sleek kit contur

Produsul vine ambalat intr-o cutie de plastic negru foarte rezistent. Pana acum l-am scapat de la inaltime de 2-3 ori si, in ciuda mini atacurilor de cord, a ramas de fiecare data intact. Personal imi place foarte mult tipul acesta de ambalaj, negru, mat, cu sigla lucioasa si bine taiat. Ce nu-mi place insa, imi este extrem de greu sa-l deschid. Prima data cand l-am primit aveam unghii false si nu-l puteam deschide sub nicio forma. Acum mi se pare mi ca am gasit un anumit unghi, in care, daca aplici presiunea buna, se deschide fara mare efort ( dubioasa gandire, asa-i?). Kitul are si o mica oglinda, foarte utila si rezistenta si ea.

sleek kit contur

O data ce deschidem kitul intalnim si vedetele mult asteptate. Cele 2 nuante au facut multa valva pe intarnet si pe buna dreptate. Cele 2 culori se adapteaza perfect pielii, nu sunt prafoase si sunt usor de aplicat si de blenduit.

Urma care se vede in highlighter este de la o unghie de-a mea, pe cand nu puteam sa il deschid.

Chiar daca la prima vedere kitul este foarte mic, cele 14 grame sunt mai mult decat suficiente pentru o perioada lunga de timp. Eu il am de mai bine de 3 luni, si chiar daca nu l-am folosit in fiecare zi, in weekend nu uit de el.

sleek kit contur

Din pacate, asa cum se vede si in ultima poza, dupa o intalnire nefericita cu fondul de ten, imi este imposibil sa il mai scot la lumina, voi mai incerca alcoolul izopropilic. Daca nu este si asa destul de dragut.

Kitul de contur poate fi achizitionat de aici la pretul de 39 lei, un pret mai mult decat convenabil daca iei in calcul calitatea dar si cantitatea enorma.

Cam atat pentru azi,daca doriti mai multe informatii, nu ezitati sa le cereti in casuta de comentarii.