Intalnesti pe cineva cu sindromul Peter Pan? – I

Toata lumea a intalnit un barbat care este inca un copil la suflet. Inca iubeste jocurile video sau vrea sa iasa la toate orele noptii. El este unchiul preferat al fiecarui copil – pentru ca este la fel ca ei.

Si inca ceva: este ingrozitor cu responsabilitatea. Nu este niciodata de incredere. El nu poate ramane angajat pentru o relatie sau un loc de munca sau orice altceva, deoarece pur si simplu nu este suficient de matur pentru a face acest lucru.

Cand suntem copii, tot ce vrem sa facem este sa fim mai batrani …

Daca recunoasteti descrierea de mai sus, este posibil sa aveti de-a face cu cineva care se lupta cu sindromul Peter Pan.

„Ca societate, suntem dependenti de tinerete; creme anti-rid, Botox, vopsea de par … cautarea noastra de a fi din nou tanar (sau cel putin sa para tanara din nou) nu cunoaste granitele „, a declarat Destin Pfaff, co-CEO al Love And Matchmaking.

Ce se intampla atunci cand aceasta dorinta afecteaza de fapt cine suntem ca persoana si ne ingreuneaza sa functionam ca adulti? Ce se intampla atunci cand nu doar ca vrem sa aratam tineri, dar si sa actionam tineri?

Ei bine, acesta este cunoscut sub numele de sindromul Peter Pan, care afecteaza majoritatea barbatilor, dar poate aparea si la femei.

Oprim imbatranirea interna la nivel de adolescent sau de colegiu si dorim doar sa ne distram pentru totdeauna. – Destin Pfaff