Inimioare, dulcegării și alte reduceri

Știți proverbul “cine se scoală de dimineață, face prea multe cumpărături?”
Eu auzisem de el, dar, dormind de fiecare dată nepermis de mult, nu credeam că e real.

Sâmbătă dimineța la ora 8 nu numai că eram trează, dar făcusem și mâncasem deja micul-dejun. În jur de ora 9 avem un puternic sentiment de inutilitate, iar la 10 jumate deja mă indreptam zglobie spre mall (Auchan, whatever, singurul loc de cumpărături mai mare din Craiova). De ce ? Nici eu nu știam prea bine. Știam doar că am nevoie de niște grapefruit și că aș vrea să văd cum arată casetele sub formă de inimi de la Nivea.
Am luat 2 grefe și o grămadă de alte chestii de care nu prea aveam mare nevoie, dar le-am găsit la “ofertă”..atât de femeie am fost. Partea bună e că nu regret ( încă!) nimic, așa că dacă vreți o sesiune de cumpărături bipolară poate vă dau idei.

Prima și prima dată m-am oprit la secțiunea de cărți, unde am zăbovit ceva. După lupte seculare ce au durat in jur de 30 de minute, am ales 2 victorioase. Federic Beigbeder “Trei” și Marc Levy “Și dacă e adevărat…” . Pe cea din urmă m-am apucat chiar în seara asta să o citesc și probabil asta voi face și după ce reușesc să termin toate task-urile pe ziua de azi. Le-am găsit cu 5 lei bucata, un preț super bun în opinia mea.

Următoarea oprire a fost la mai sus menționatele cutii Nivea. Mă așteptam să fie ceva mai mari, dar și așa sunt super dulci. Cutia este metalică și frumos imprimată, iar conținutul este mereu necesar. De cât de bine se potrivește ambalajul micuței creme cu marea cutie, nici nu mai zic. Tot ce vedeți mai jos a fost 20 de lei.

Văzându-mă deja lipită de raft au venit la mine și fetele de la Nivea care mi-au spus că la achiziționarea de produse în valoare de 20 lei (cu excepția promoțiilor bineînțeles și cutia era deja la promoție) primesc un premiu garantat. Mi-am făcut rapid un calcul conform căruia avem nevoie de un gel de duș și un șampon. Îmi place să am constant în raft un gel de duș de la ei și parcă țin minte că și șamponul a făcut o figură frumoasă, vă țin la curent. Gelul a fost 11,38 lei iar șamponul 16,79 lei ( și da, de data asta am oprit bonul ca să nu mai dau prețuri aproximative). Premiul a fost un deodorant roll-on.

Nu m-am oprit aici. M-a abordat altă domnișoară cu alte ispite. Din decembrie am început să mă vopsesc iar, și în magazin era promovat Palette Perfect Care Colour la un preț promoțional ( 11lei ) zicea ea. Până acum am folosit de 2 ori Olia, este intr-adevar bună dar nu wow. Sunt curioasă care va fi diferența.

Am încheiat cu o cutie de căpșuni, care arătau perfect si nu au avut niciun gust dar au fost ambalate într-o inimioară de plastic…marketingul bată-l vina.