Fenomenul relatie turbo – II

Daca ne uitam inapoi, multi oameni care s-au cuplat in mijlocul crizei celui de-al doilea razboi mondial sunt cele mai longevive cupluri pe care le avem in lume. Legatura in timpul unei experiente comune atat de extreme poate fi un indicator puternic de loialitate, securitate pe termen lung. Pentru a elabora: „Cred ca este interesant ca obtinem un contraefect la tendintele de relatie pe care le-am avut de cand prevaleaza retelele sociale”, a spus Cayne.

Multor oameni le-a fost greu sa intalneasca un partener de durata prin intermediul modurilor moderne de intalnire (cum ar fi aplicatiile de intalnire) si, prin urmare, este un lucru interesant si probabil pozitiv ca acum suntem atrasi intr-o alta directie. Infruntarea impreuna a unei crize poate fi o experienta profund legatoare.

Poate fi o impingere pozitiva, ca ne apropiem de relatii la un nivel mai emotional, mai putin superficial – pe masura ce fatetele mai profunde ale psihicului nostru doresc legatura intr-un moment tulburat. In calitate de oameni, cu totii dorim conectarea si legatura emotionala, este in noi ca mamifere inca de la nastere.