Destinații perfecte pentru vacanțe all-inclusive

Pentru unii oameni, planificarea călătoriilor poate fi dificilă, iar gândul de a rezerva zboruri sau hoteluri nu face neapărat parte din ideea lor de a avea o vacanță perfectă. Sincer vorbind, niciodată nu puteți înțelege acest lucru până când nu încercați să planificați singur o vacanță.  Mult mai ușor poate fi să găsești opțiuni de vacanțe all-inclusive decât să vă planificați șederea la un hotel, sau rezervarea biletelor de avion sau restaurant.

În mod evident, toate vacanțele all-inclusive sunt plăcerea maximă a mulțimii. Nu trebuie să vă agitați că trebuie să bugetați cu atenție și să decideți ce restaurant v-ar putea plăcea vouă sau persoanelor cu care planificați să mergeți pentru că totul este pregătit din momentul în care ajungeți.

Având în vedere că se apropie vara, aici sunt ponturile noastre de cele mai bune locuri pentru a vă bucura de o vacanță all-inclusive.

Tenerife
Turiștii români nu se pot sătura de Tenerife. Ne-am întors la această bijuterie a Insulelor Canare de zeci de ani și este ușor să vedem de ce. Bucurați-vă de kilometri întregi de plaje cu nisip alb, admirați frumusețea naturală a Parcului Național Mount Teide și puteți alege din sutele de stațiuni de vacanță all-inclusive.

Punctele cele mai căutate sunt Playa de las Americas și Costa Adeje, fiind două dintre cele mai populare destinații. Pachetele de vacanță sunt potrivite atât pentru familii, cât și pentru cupluri. Prima plajă menționată este un hub plin de baruri, cluburi și restaurante, în timp ce a doua oferă un mediu liniștit, cu o promenadă plină de viață și un port elegant, ambele împărtășind o plajă deosebită.

Albufeira
Când vine vorba de vacanțele din Algarve, Portugalia, există doar un singur loc care îmi revine imediat în minte – Albufeira. Aceasta este o destinație care acoperă toate bazele – există nu mai puțin de 25 de plaje, o mulțime de baruri și restaurante și o mare varietate de stațiuni all-inclusive. Albufeira deține acest farmec clasic portughez, unde orașul vechi fiind un labirint de clădiri în alb, alei pietruite și biserici datând din anii 1500.

Dacă umblați printre aceste străduțe trebuie să vă opriți neapărat pentru un pui clasic peri-peri din piața principală. Puteți privi apusul peste port și să vă bucurați de o seară de relaxare încercând diverse delicii specifice zonei. Dacă acest lucru nu este suficient, Albufeira se află, de asemenea, în imediata apropiere a câtorva dintre cele mai frumoase coaste de golf pe care Europa le oferă.

Mallorca
La fel ca și Tenerife, Mallorca a avut mult timp un loc special în inimile noastre.  Zona rurală este plină de viață, satele ușor bizare recomandate celor care sunt fascinați de pescuit și capitala cosmopolită sunt complimentate de orașele turistice de coastă, cu plaje frumoase cât poți vedea cu ochii.

Familiile vor iubi numeroasele hoteluri, baruri și restaurante, cum ar fi Alcudia, Port de Pollenca și Cala d’Or, în timp ce cuplurile vor adora stările de relaxare transmise de  Cala Bona. Și, desigur, există capitala partidului Magaluf și fascinanta zonă de escapadă a orașului din Palma, care evidențiază varietatea de vacanțe pe care le puteți avea în Mallorca, Spania.

Indiferent dacă vacanțele all-inclusive sunt reușite sau nu, aceste destinații sunt încă perfecte pentru cei care caută locuri pentru a se relaxa într-o vacanță bine meritată. Dacă sunteți încă în căutarea altor locuri de vizitat, există multe alte alternative din care puteți alege.