Despre un vis cu un tort

De cand am vazut pentru prima data un tort facut de Anamaria- asta era- mi-am dorit un tort facut de ea. Sitam ca nu facea torturi pentru publicul larg, dar ii cunosteam foarte bine Prajiturelele si puteam numai sa-mi imaginez cam cat de bun si de frumos ar putea fi si un tort. Asta era acum vreo 2-3 ani. Intre timp ne-am cunoscut mai bine, eu am ajuns sa-i indragesc foarte mult- nici nu ai cum altfel, au o familie minunata cu cei mai frumosi si luminosi copii- si se pare ca si ei au ajuns sa ne indrageasca pe noi. Si, spre bucuria mea, au acceptat invitatia la ziua Matildei- ne-am sarbatorit ieri, putin in avans ca venea Pastele peste noi.

Ei, si nu numai ca familia cu minunatii trei copii a venit la petrecere, dar Anamaria a venit cu tortul. Za Tort, tortul pe care mi-l doream si nu-mi faceam curaj sa o rog sa-l faca. Tort- care pentru prima data in istoria torturilor noastre- n-a ramas jumatate prin farfurii. De cat de frumos a fost nici nu va mai spun, va las fotografiile mai jos. Iar ca Anamaria citeste ganduri, acum mi-e clar. In fiecare an de ziua Matildei mi-am dorit sa comand o serie de biscuiti deliciosi, cum face ea, pentru a ii da cadou de despartire atunci cand invitatii pleaca de la petrecere. Stiind ca anul asta face tortul, ce era sa o mai aglomerez si cu biscuitii? Daaar cu ce a venit ea, minunata, extra cadou? Cu o cutie cu biscuiti gustosi si frumosi!

Anamaria, mi-ai facut ziua- cum ar zice americanul- iti multumim din suflet pentru dragostea pe care o pui in tot ceea ce faci, pentru tortul minunat (am fost vreo 50 de mancaciosi, deci a fost un tortului), pentru gandurile bune, pentru cat esti de delicata si de rabdatoare si asa cum esti tu! Ana Prajiturica! Multumim pentru ca citesti ganduri si indeplinesti vise!

Pe Anamaria cel mai usor o gasiti pe pagina ei de Face Book – https://www.facebook.com/Prajiturele

The Cake!