Despre Shoebox

Zilele trecute in timp ce imi verificam casuta de mail am  gasit ceva foarte interesat, un “Raport Shoebox 2013″.  Stiu ca au trecut deja sarbatorile si lumea deja alearga dupa inimioare si bomboane, si la fel de bine stiu ca vor fi si ganduri gen “bine ca s-a apucat si desteapta asta s-o faca caritabila, mai bine ar face voluntariat in Africa daca vrea sa se laude.”

Ei bine nu, vreau sa ii laud pe toti cei care s-au implicat -organizatori si donatori- si au facut ca acest proiect sa creasca atat de mult de la an la an. Am fost foarte suprinsa sa descopar ca in intreaga tara s-au strans peste 30.000. Asta inseamna foarte multi copii fericiti, care inca mai cred in magia sarbatorilor.

La fel de surprinsa am fost sa vad ca in Craiova s-au adunat mai mult de 500 de cutii. Se putea si mai bine este adevarat,  insa am convingerea ca de acum inainte vor fi mai multe de la an la an. Vicky, draguta care s-a ocupat de strangerea cutiilor, m-a asteptat rabdatoare si cu zambetul pe buze chiar daca nu-si vedea capul de treaba (plus ca nu m-a tras de urechi cand a vazut ca pachetul meu parea sa fi fost impachetat de reni si nu de spiridusi).

Nu vreau sa o lungesc prea mult, o sa va mai aduc aminte si la anul. Acum va invit sa va uitati peste albumele de pe Facebook.