De ce vi se intampla sa deveniti invizibil si ce puteti face pentru a evita acest lucru – I

Din pacate, a devenit invizibil se intampla prea des in lumea intalnirilor. Este deosebit de enervant cand crezi ca ai ceva special cu cineva si nu mai auzi niciodata nimic de la acea persoana.

Ma doare si este confuz. De ce sa fim doar in prealabil si sa ii spunem unui partener ce simtim si sa parasim relatia sincer? Chestia este ca fantomele nu sunt noi.

„Este o strategie de iesire folosita de multi oameni de-a lungul secolelor pentru a incheia relatiile in liniste, iar  aceasta tehnologie a facut-o mult mai evidenta”, a spus Cherlyn Chong, o antrenoare de separare si intalnire pentru femei profesionale.

Este mult mai usor sa dispari atunci cand stii ca nu va fi o reactie. Nu cunoasteti pe nimeni care stie ghostul, asa ca le este mai usor sa scape de lucruri.

Cu toate acestea, nu toate fantomele isi au radacina in aceasta idee ca, cu siguranta, nu sunteti tipul sau potentialul unei conexiuni doar nu exista. De fapt, noile moduri de intalnire cu toate aplicatiile disponibile, au mutat mentalitatile si asteptarile oamenilor.