Daca m-as fi rasfatat astazi

Pentru mine ziua de azi este una destul de inedita. Sunt libera in toiul saptamanii, dar nu pot sa fac mai nimic. Dar nu-i nimic, cel putin imi pot imagina m-as fi rasfata daca azi faceam fix ce mi-ar fi poftit inima.

Mi-as fi inceput ziua alturi de o cafea proaspata bauta din cana mea preferata si insotita de niste rasfaturi dulci.

In Craiova nu avem decat un Carrefour foarte mic, culmea, in capatul opus al orasului. Cu toate acestea imi fac cu ochiul noile produse ce promit rasfat de lux la preturi foarte bune. In prima parte a ritualului de dimineata as fi incercat lotiunea micelara pentru ten sensibil din gama Hydra Science alaturi de gelul de dus Nectar of Nature si samponul Color Boost din gama Kera Science.

Dupa curatare vine si o hidratare pe masura. Si pentru ca sunt intarziata rau si abia in ultimul timp am inceput sa descopar beneficiile uleiurilor vegetale, as alege crema de fata cu aloe si ulei de argan alaturi de laptele de corp cu ulei de nuca si unt de mango, ambele din gama Nectar of Nature. Podoaba capilara s-ar bucura, in mod evident de balsamul pentru par vopsit ( v-am zis ca mi-am facut ombre?) din gama Kera Science.

Pentru ca rasfatul sa fie complet as lua-o pe Suzana in cautare de magnolii. Deja le dau tarcoale pomilor care promit sa infloreasca in curand.

Nu in ultimul rand, inainte de culcare as citi un pic.