Da, familia vine pe primul loc, dar ce inseamna cu adevarat acest lucru?

A deveni parinte schimba cu adevarat totul. Face viata atat de mult mai buna si atat de mult mai grea. Iti da scopul vietii tale si iti da durere vietii. Si iti schimba relatia cu iubirea ta.

Dar a deveni parinti nu inseamna ca nici tu nu poti fi iubiti. De fapt, protejarea casei si familiei copilului dvs. incepe cu protejarea relatiei voastre. Din fericire, nu este nevoie de gesturi romantice sau de minune de gimnastica sexuala. Ceea ce este nevoie este timpul si concentrarea.

Inseamna a face din partenerul dvs. o prioritate si a va permite sa fiti prioritatea partenerului. Inseamna sa lasati deoparte un timp si un loc care sa fie doar pentru voi doi. Tu si dragostea dvs. veti fi mai puternici, mai buni, mai sanatosi si fericiti pentru asta – iar relatia voastra, ca sa nu mai vorbim de micul vostru, va castiga recompensele!

Fii prezent
Motivul pentru care discutiile despre bebelusi trebuie sa fie interzise din timpul intim cu partenerul este probabil evident pana acum. A avea un timp si un loc care iti apartin si iubitul tau inseamna doar sa fii prezent in acest moment cu dragostea ta. Este vorba de a-i oferi partenerului tau atentia nedivizata si este de a fi in centrul atentiei lui. Este vorba de a-l iubi pentru cine estesi de a fi iubiti in schimb. Este vorba despre a simti placerile fizice si emotionale de a pretui si a fi pretuite.