Cum să vă organizați programul, mediul înconjurător și viața digitală

Organizarea și crearea spațiului
Ador prospețimea și energia pe care vara le aduce cu ea. Există ceva despre zilele mai luminoase și mai strălucitoare care mă motivează să mă organizez, dând drumul la ceea ce nu mai am nevoie în timp ce creez spațiu pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru mine.

Dacă sunteți un vizitator obișnuit, atunci veți ști că sunt pasionat să trăiesc cu mai puțin. Îmi place să trăiesc și să lucrez într-un spațiu calm și lipsit de aglomerații și salut cu plăcere timpul suplimentar pe care îl aduce.

Am început să-mi simplific viața în 2011, când m-am mutat dintr-o casă cu trei paturi într-un apartament cu două paturi. A urmat o perioadă foarte nefericită, când totul părea să se dezvăluie în jurul meu. Împreună cu căutarea de sprijin extern, procesul de declasare mi-a permis să văd lucrurile din viața mea mai clar, creând totodată un spațiu pozitiv pentru a ghida călătoria mea. Dându-mi drumul la lucrurile care dețineau amintiri nefericite, am putut să mă dezlănțuiesc și să ajung în acord cu ceea ce am experimentat. A fost un proces împuternicitor și cathartic.

Vara înainte
Vara este, fără îndoială, un anotimp de evoluție și schimbare. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a face planuri și a ne stabili obiectivele, deschizându-ne către noi oportunități și aventuri. În practica mea de coaching, îmi place să văd clienții să facă pași curajoși pentru atingerea viselor și obiectivelor lor. În acest sens, unii caută sprijin în organizarea mediului și a programării lor, creând un mediu inspirator care să-și susțină viața și munca. Având în vedere acest lucru, m-am gândit că ar fi distractiv să adunăm câteva resurse – un loc în care să te scufunzi dacă ești în căutare de ajutor și încurajare, pe măsură ce îmbrățișăm frumosul noului sezon.

Ordonează-ți împrejurimile
Dacă intenționați să vă organizați pentru vară, ordinarea împrejurimilor este un loc minunat pentru a începe acest lucru.

Nu există niciun mod corect sau greșit de a aborda declanșarea ordinii, așa că încercați lucrurile pentru a vedea ce funcționează pentru dvs. Fiecare zonă din casa dvs. sau spațiul de lucru poate fi abordat în etape și poate fi abordat foarte ușor sau cât de drastic doriți. Am găsit că începând cu câștigurile rapide, precum un sertar sau un dulap, a fost o modalitate bună de a merge mai departe.

Când declanșați, puteți lucra pe o cameră la un moment dat sau puteți modifica bunurile în funcție de tip, de exemplu, haine, articole de bucătărie și așa mai departe. Când selectez lucrurile mele, îmi pun două întrebări – „Am nevoie / folosesc acest lucru și adaugă valoare vieții mele?”. Acest lucru mă ajută să dau drumul la lucrurile de care nu mai am nevoie, să le folosesc sau să le iubesc.

 

Simplificați-vă viața digitală
Aveți controlul asupra a ceea ce lăsați în viața voastră, iar acest lucru include ceea ce consumați online. Dacă vă simțiți copleșiți de tehnologie, poate doriți să luați în considerare cu atenție ce vă face să vă simțiți astfel. Prin stabilirea unor limite și restabilirea echilibrului, cu siguranță veți putea crea o viață digitală mai sănătoasă.

Un mod de abordare este să compilați o listă cu care vă petreceți timpul. Acest lucru vă va ajuta să identificați spălătorii de timp sau lucrurile care vă scad. Din această listă, puteți dezvălui, dezabona sau șterge cine sau ceea ce nu mai adaugă valoare vieții voastre. Acest lucru vă va ajuta să creați o experiență digitală mai pozitivă.

Simplificați-vă programul
Și în sfârșit, dacă sunteți atrași în mai multe direcții diferite sau vă simțiți inconfortabil de ocupați, este posibil să considerați că este important să simplificați programul și angajamentele. Pentru a începe, este bine să enumerați tot ceea ce vă ocupă timpul. Lista dvs. ar putea include angajamente, obligații, hobby-uri, precum și sarcini de întreținere și treburile gospodăriei. După ce faceți acest lucru, luați un moment în considerare dacă există ceva care poate fi modificat, combinat sau amânat. S-ar putea chiar să decizi să ceri altora ajutor și sprijin.

Stabilind ceea ce este important, simplificând și prioritizând restul, sperăm ca lucrurile să revină la un nivel gestionabil. În plus, puteți programa chiar și o zi sau două de timp liber. Este timpul să vă relaxați și să vă reîncărcați sau să faceți orice vă place.