Cum puteti spune daca va aflati intr-o relatie cu un Peter Pan? – II

Un semn sigur este la locul de munca. „Daca persoana pe care o intalnesti sare constant de la un loc de munca la altul (sau nu are un loc de munca), are motivatie zero pentru a excela in viata sau pentru a avea o cariera si ar prefera sa actioneze ca un adolescent si doar sta in pat toata ziua – s-ar putea sa doresti sa regandesti sa fii in relatia respectiva ”, a spus Federoff.

Un alt steag rosu este pur si simplu o lipsa de maturitate. Partenerul tau vrea doar sa faca petrecere in club in fiecare seara, sa stea sticle, sa stea pana cand rasare soarele si sa bea pana ajung sa se roage la zeul portelanului?

„Acest tip de comportament se face de obicei in anii nostri de facultate”, a spus Federoff.

Pe masura ce inaintam in varsta, ne stabilim si avem obiective diferite, obiective reale si lasam in urma toti noii benderi – devenim cine suntem „cu adevarat”. Peter Pan insa nu poate imbratisa aceasta atitudine matura si schimbarea stilului de viata. A devenit cine este cu adevarat la facultate.

Ei pot fi imprudenteti cu bani, au dificultati in angajament si pot pune etichete moronice pe o relatie. In mod similar cu un copil, nu vor dori sa aiba conversatii importante sau serioase in relatii. Nu va pacaliti, stiti deja semnele – acceptati-le si salvati-va de acesti copii rai, mici. – Rachel Federoff