Cum poti sa faci o situationship sa mearga – I

Daca doriti sa o faceti sa functioneze, iata cateva lucruri pe care le-ati putea face pentru a clarifica lucrurile si a trece la o relatie reala:
1) Spune-i relatie
Poate ca una dintre cele mai bune abordari pentru a face o relatie sa functioneze atunci cand lucrurile nu sunt complet clare este sa o etichetezi ca atare.

„Termenii„ fling ”,„ rebound ”si„ prieteni cu beneficii ”aduc cu ei o serie de conotatii care ar putea impiedica cu usurinta noul parteneriat sa devina un succes pe termen lung. Acestea implica faptul ca nu va luati in serios parteneriatul si ca il vedeti doar ca pe o afacere pe termen scurt ”, a spus Coulston.

Lasarea in urma a acestor etichete atunci cand vorbesti cu cei din jurul tau si mai ales in mintea ta este primul pas catre sprijinirea acestei noi relatii pe termen lung.

2) Faceti planuri si construiti amintiri impreuna
Daca sunteti amandoi dornici sa faca aceasta noua relatie sa functioneze, trebuie sa aveti atitudinea corecta fata de aceasta.

„Amandoi trebuie sa va simtiti ca si cum ati participa pe termen lung si sa va angajati sa transformati acest lucru intr-un angajament serios”, a spus Coulston. „Unul dintre cei mai constructivi pasi catre asumarea unui angajament este sa incepeti sa faceti planuri pentru viitor si sa stabiliti amintiri impreuna”.

Va puteti vedea impreuna anul viitor? In cativa ani? „Daca poti vorbi despre un viitor comun si sa-ti faci niste planuri pentru un an sau chiar cateva luni in jos, esti pe drumul cel bun pentru a face relatia sa functioneze”, a spus Coulston.