Cum facem o situationship sa functioneze – II

3) Nu va temeti de trecut – invatati din el
Este important sa invatam din trecut, dar sa nu ne gandim la el. „Invatarea din greselile anterioare este un element cheie pentru a putea merge mai departe si pentru a face ca noua relatie sa functioneze”, a spus Coulston.

Daca te gandesti mereu la vremurile anterioare in care ai fost ranit, acesta nu este un mod sanatos de a-ti trai viata sau de a-ti urmari noul parteneriat.

Frica de a nu functiondin nou poate fi motivul pentru care nu doriti sa definiti aceasta situationship. Cu toate acestea, daca va bazati pe aceste amintiri pentru a afla cum puteti imbunatati lucrurile de aceasta data, acest lucru poate fi benefic. – Dr. Carissa Coulston
Daca tot revizuiti o relatie din trecut, nu pierdeti timpul cu regrete. „In loc sa ruminam peste ceea ce nu a functionat bine, examineaza motivele si apoi decideti cum puteti evita acelasi lucru cu noul dvs. partener”, a spus Coulston.

Fie ca este ceva ce trebuie sa opresti, fie ceva ce trebuie sa incepi sa faci, construieste pe aceste cunostinte si pune-le in practica cu noua ta iubire.