Cum ajutam un barbat sa scape de sindromul Petre Pan? – IV

Dar, cum am mentionat anterior, nu are rost sa punem energie atunci cand persoana nu este dispusa sa depuna munca. Pana la urma, nimeni nu se inscrie pentru ca o relatie sa fie terapeutul sau figura parinteasca a altcuiva.

Vindecarea baiatului pentru a-l dezvalui pe barbat este singura cale de maturizare. Daca merita indrumarea, sunteti impreuna pentru o aventura distractiva impreuna. Daca el nu este capabil (cu totii avem liber arbitru), atunci trebuie sa va intrebati daca doriti sa va asociati cu un baiat sau cu un barbat. – Domnul Coltrane
La sfarsitul zilei, vrei sa fii sot sau parinte?

Asadar, ganditi-va, daca barbatul dvs. a incetat sa creasca cand era adolescent, sansele sunt ca tot ce a cautat este un inlocuitor pentru mama sa. Cineva sa aiba grija de el.

Chiar vrei sa fii cu cineva care vrea sa fii mama lui? – Destin Pfaff

Wendy a imbatranit, dar Peter Pan nu. Desi posibilitatea schimbarii este intotdeauna disponibila, este important sa retineti ca puteti pierde timp in incercarea de a remedia pe cineva. Cea mai buna dovada este comportamentul schimbat si daca nu observati dovezi in acest sens, este mai bine sa mergeti mai departe si sa gasiti un partener mai potrivit.