Cinci locuri frumoase din Grecia pentru fotografii

Insulele grecești

Pasiunea mea pentru fotografie a început în Corfu la vârsta de 17 ani, unde am încercat să surprind lucrurile care au dat farmecul insulei. Cele două săptămâni au reprezentat un moment de cotitură în călătoria mea creativă și au stârnit o fascinație pentru captarea detaliilor mici de zi cu zi – ușile, obloanele, cutiile de fereastră, liniile de spălat, vasele de flori și toate lucrurile dulci care dau unei locații personalitate.

5 locuri frumoase de fotografie pe insulele grecești candypop.uk.com

George Meis

În timpul petrecut în Grecia, am descoperit fotografia frumoasă a lui George Meis. Mi-au plăcut culorile și simplitatea subiecților! La întoarcerea mea îm țară, am calculat zilele până am putut să mă întorc în Grecia. Am făcut-o, încă de opt ori, permițându-mi să explorez mai multe locații încântătoare. Deci, astăzi împărtășesc cinci locuri frumoase pentru a fotografiat pe insulele grecești.

Oia, Santorini

Oia este unul dintre cele mai fotografiate locuri din Grecia, este cu totul uluitor. Oia este situată la capătul insulei și este alcătuită din grupuri de case albe, restaurante și capele mici. Este distractiv să explorați căile înguste, deluroase, pentru că niciodată nu știți ce scenă frumoasă veți găsi.

Orașul Symi

Symi a fost una dintre cele mai prospere insule ale Greciei, iar orașul Symi este alcătuit din rânduri de clădiri neoclasice frumoase. Dacă vă apropiați de port cu barca, veți fi întâmpinați de un mozaic de culori care par să strălucească în lumina soarelui. Fiecare clădire este frumos pictată și complimentează următorul ca o pictura uimitoare. P

Lindos, Rhodes

Lindos este un alt oraș alcătuit din case albe și benzi înguste, unde veți fi adesea întâmpinați de un măgar sau doi! În fiecare seară, restaurantele de pe acoperiș se duc la viață cu lumini pâlpâitoare și oameni cu Acropole înalte, în picioare, înalte în depărtare. La o scurtă plimbare de la centru este plaja Agios Pavlos, un mic golf turcoaz cu o capela dulce. Lindos este un loc fermecător de explorat.

Navagio Beach or Smuggler’s Cove, Zakynthos

Navagio Beach este cerul de pe pământ și uneori este denumită una dintre cele mai bune plaje din lume. Este un golf plin de apă turcoaz, cu o plajă albă și stânci de calcar. Golful poate fi văzut de sus sau văzut cu barca.

Orașul Mykonos

Multe dintre străzile celebre grecești se găsesc în orașul Mykonos, împreună cu moară de vânt și Mica Veneție – un șir de restaurante încântătoare de pe marginea apei. Este o bijuterie tradițională grecească și există multe detalii încântătoare pentru fotografii.