Cele mai luxoase voiaje pe croazieră în Australia

Atunci când vine vorba de o călătorie, un mod minunat de a lua în considerare toate atracțiile și sunetele fără agitația de a se deplasa de fapt, nava de croazieră este o alegere aparte. În prezent, având în vedere popularitatea navelor de croazieră, tot mai mulți oameni aleg să călătorească în acest fel.

Australia are o cotă echitabilă de croaziere care călătoresc în destinații învecinate. Spre deosebire de destinațiile populare de croazieră din Europa, unde excursiile includ explorarea orașelor, majoritatea destinațiilor din Australia implică o mulțime de activități în natură și ce pot constitui o întreagă aventură.

Kimberley
Dacă doriți să navigați la nivel local, Kimberley este o destinație de top care este foarte recomandată. Situat în partea de nord-vest a Australiei, regiunea Kimberly este o zonă frumoasă, care este de trei ori mai mare decât cea din Anglia ca și suprafață.

Dacă doriți să faceți acest lucru cu stil, croazierele PONANT oferă oaspeților o experiență de aventură de neuitat explorând tot ce poate oferi regiunea Kimberley. De la cascade nemaipomenite, stânci abrupte și zone îndepărtate de munte, acest loc este unul dintre cele mai impresionante locuri din lume și ar fi uimitor de explorat pe mare. Dacă nu sunteți convins, am menționat că cea mai mare populație de balene migratoare cu cocoașă poate fi găsită în această regiune? Cum este asta pentru o experiență o dată în viață.

Insulele subantarctice
Dacă sunteți în căutarea de a savura un peisaj incredibil și frumoase faunei sălbatice, Insulele Sub Antartic din Noua Zeelandă vă pot ajuta la o astfel de evadare. Adesea numită „insula Galapagos a Oceanului de Sud”, se așteaptă să se vadă o mulțime de zone protejate de către UNESCO și faunei sălbatice exotice.

Viața sălbatică este o parte importantă a acestor expediții de croazieră, motiv pentru care se organizează excursii pe teren unde puteți face plimbări ghidate și sunt considerate un punct culminant în această regiune. Cele mai multe nave de croazieră din această regiune vor naviga spre Fiord, oferind oaspeților o privire de ghețari străvechi și terenuri neatinse.

Noua Zeelandă
Firește, insula vecină a Australiei, Noua Zeelandă completează lista cu unul dintre cele mai bune locuri de vizitat . Croazierele de aici vă ia de obicei în jurul valorii de cele mai bune din ceea ce această țară poate oferi, permițându-vă să explorați gheizere, râuri și lanțuri muntoase în timpul călătoriei.

În timp ce există croaziere mai lungi, în medie, 10-13 zile, acestea vă oferă suficient timp pentru a vedea și a face totul. Majoritatea croazierelor din Australia vă conduc în Tauranga, Wellington și, bineînțeles, în legendarul Milford Sound, toate în timp ce învățați despre cultura lor incredibilă și despre fauna sălbatică.

Papua și Insulele Spice (condimentate)
Dacă scufundările și explorarea vieții marine este în capul listei dumneavoastră, o bună idee este navigarea spre Insulele Spice. Situat în inima Indoneziei, aceste insule sunt situate printre insule tropicale idilice, permițându-vă să explorați destinații foarte îndepărtate.Navigând prin faimosul Marele Recif de Corali până la insulele Maluku, această expediție este perfectă pentru cei care doresc luxul modern, în timp ce exploră încă unele dintre cele mai îndepărtate destinații din lume. În multe recomandări, scuba-diving și snorkeling-ul sunt una dintre cele mai bune aventuri din Australia.

Între peisajul luxuriant, insulele iconice și fauna sălbatică deosebită ale acestei regiuni, o călătorie pe croazieră în zona Australiei este o escapadă perfectă.