Cele mai bune locuri pentru surf și standup paddling din Europa

Pentru cineva care a iubit surful sau alte sporturi legate de soare, vânt și apă, Europa ar putea să nu fie primul loc la care s-ar fi putut gândi în primă instanță. În general, Australia și Hawaii întruchipează cultura populară de navigare pe care o vedem peste tot în lume.

Cu toate acestea, Europa vă poate oferi o vacanță de surfing plină de adrenalină și de distracție. Împreună cu repere uimitoare, orașe mici și bizare și peisaje frumoase, este un câștig atunci când urmărești valurile din Europa.

În cazul în care surful și paddleboarding-ul este ceea ce vă reprezintă, aici sunt unele dintre cele mai bune locații pentru a vă bucura de aceste sporturi în Europa:

Franţa
Dacă doriți să practicați paddling-ul stând în picioare sau să navigați pe o placă de surf, Franța este o opțiune excelentă. Cu locații uimitoare cum ar fi Biarritz, Cap Ferret și Hossegor, Franța vă oferă un loc perfect pentru a vă îndeplini fanteziile.

Irlanda
Indiferent dacă sunteți un începător sau un surfer mai experimentat, Irlanda oferă locații de surf care vă vor încuraja, unde există valuri uimitoare.

Vânturile puternice de pe plajele Irlandei par a fi întotdeauna prezente, indiferent de sezon. Cu toate acestea, asigurați-vă că obțineți un costum foarte bun de surf. Cu unele valuri excelente de a naviga, combinate cu uimitoarea cultură irlandeză, Bundoran este un loc perfect pentru a realiza astfel de activități în Irlanda.

Spania
Nu puteți alege prost atunci când vă gândiți la plajele Spaniei pentru o călătorie cu scopul de a face surf. Spania oferă câteva locații spectaculoase pentru a naviga și între mare, soare și mâncarea uimitoare, acest loc este o alegere grozavă pentru a vă oferi sporturi nautice în Europa. Plaja Zarautz, Zorriola și Mundaka sunt câteva locații perfecte pentru iubitorii de valuri.

Norvegia
Permiteți-mi să ghicesc, probabil credeți că Norvegia nu ar fi trebuit să facă parte din această listă. Chiar dacă Norvegia poate fi brută și retrasă, surful se poate realiza oriunde. Valurile variază de la valuri mici până la unele uriașe.

Cu toate acestea, dacă sunteți începător, intermediar sau chiar un profesionist, Norvegia poate fi unul dintre cele mai bune locuri pentru a naviga din Europa. Este important să rețineți că punctele de navigare din Norvegia sunt departe și este posibil să vă solicite să conduceți distanțe lungi. Cu toate acestea, peisajele de-a lungul drumului merită văzute!

Portugalia
Navigarea în Portugalia poate fi o experiență dulce și plină de distracție, care este a doua locație pentru surf inexistentă pentru europeni. Acesta oferă unele puncte de surfing unde puteți să practicați și standup paddle. De la Peniche la Ericeira, un oraș istoric și frumos potrivit pescuitului, aveți posibilitatea să alegeți locul care vi se pare cel mai frumos.

Sperăm că aceste locații deosebite din întreaga Europă v-au oferit inspirație. Data viitoare când vrei pofta de acțiune pentru surfing și standup paddling, doar pentru că ești în Europa, nu înseamnă că nu poți să-ți îndeplinești dorințele.