Ce sa faci cand esti victima

Vesti proaste: nimeni nu poate impiedica 100% fantoma. Dar, puteti reduce fantomele si va puteti controla emotiile atunci cand ati fost fantoma.

In primul rand, de ce doare atat de mult?

Sa intelegem de ce fantomele sunt atat de dureroase. Potrivit profesorilor, este o forma de ostracism, care este excluderea dintr-o societate sau grup.

Cherlyn Chong
Respingerea silentioasa este dureroasa din punct de vedere fizic, deoarece declanseaza aceleasi cai din creier ca si o rana deschisa.

„Cu acest tip de respingere, exista si un strat de incertitudine si invoca nevoia noastra de inchidere cognitiva. Deci, vrem inchidere, nu o avem si am fost scosi din grupul social. Speranta de a reveni este ceea ce adauga si durerea „, a spus Chong.

Puteti reduce fantomele, cautand foarte devreme semnele mentalitatii fixe, in care persoana este nefericita in permanenta, daramandu-se in permanenta asupra aceluiasi lucru.

Si iti amintesti ca ai fost ostracis? Ei bine, pur si simplu reconstruiti-va conexiunea cu societatea. Prinde-ti un prieten bun sau doi si pleaca mai departe. Vorbeste cu oamenii, reafirma-ti statutul social si obtine acele indicii sociale pentru ca oamenii fac ca tine. Stingerea va disparea destul de repede.

Cu cat puteti face acest lucru mai repede, cu atat puteti trece mai repede de la fantome la oamenii potriviti.