Ce este o situationship?

„situationship sunt relatii nedefinite care sunt de obicei vazute ca mai mult decat prieteni cu beneficii, dar de multe ori nu au atasamentul emotional si nivelul de angajament al unei relatii„ reale ”, a spus psihologul, expertul in relatii si autorul Antonia Hall.

situationship poate fi vazuta ca o iubire cu o baza de prietenie, crede Hall, dar fara conversatii despre un viitor impreuna. Este practic o relatie, dar fara toate limitele stabilite. Functionezi ca o relatie, dar nu exista un angajament unul fata de celalalt. „Desi este posibil sa fiti de acord sa nu vedeti alti oameni, nu exista limite definite cu privire la ceea ce sunteti exact”, a declarat Jessica Jefferson, MA si MS, terapeut teritorialist in casatorie si familie si profesionist certificat in sanatatea mintala perinatala, proprietar si director Cloud Noua servicii terapeutice, LLC.

In aceste vremuri provocatoare si care se schimba rapid, este logic ca oamenii ar putea sa nu doreasca sa adauge vreun angajament in viata lor, spune Hall, care ar putea impiedica nava ta de situatie sa nu aiba sansa de a deveni o relatie angajata.

Acum, daca voi ati stabilit ca sunteti amandoi exclusivi si va referiti unul la celalalt ca parteneri, iubit, iubita, etc … atunci probabil ca va aflati pe un teren de joc diferit. „Ar trebui, de asemenea, sa mentionez ca ar trebui sa purtati in continuare o conversatie despre limitele care sunt acceptabile in relatia dvs., deoarece este important sa fiti pe aceeasi pagina, dar in cea mai mare parte regulile universale ale unei relatii sunt in vigoare”, a spus Jefferson .