Cand devi o fantoma – II

O parte a problemei isi are originea in mentalitatea fixa. „Unii oamnei invizibili cred ca viitorul este fixat”, a explicat Chong. Ei cred: „Hei, daca aceasta persoana si cu mine nu am fi fost meniti sa fim, atunci nu trebuie sa fim”.

Ei cred ca nu vor suferi de karma fantomaticii. O sa se intample oricum, deci de ce sa vor plictisiti de confruntare? Cu aplicatii de intalnire care expun utilizatorul la nenumarate optiuni, o mentalitate fixa ​​este aproape un mod de supravietuire. Dar ne saboteaza si sansele.

De fapt, un studiu a aratat ca persoanele cu o mentalitate fixa ​​aveau 60% mai multe sanse sa devina invizibili.

La fel de interesant si la moda, cum pot parea initial aplicatiile de intalnire si intalnirile online, acestea ofera oamenilor prea multe optiuni, ceea ce le poate impiedica sa faca o conexiune adevarata.

Asa ca, da, este usor sa luam disparitia personal, este important sa luam in considerare si rolul aplicatiilor de intalnire in normalizarea acestui comportament.

Este mai usor sa faci pur si simplu radioul silentios cu o persoana atunci cand ai alte zece persoane care asteapta in casuta de e-mail. In cadrul aplicatiilor de intalnire, utilizatorii pot vorbi cu multe persoane in acelasi timp, ceea ce inseamna ca nu sunteti neaparat singura atentie a atentiei lor.

Cu posibilitatile interminabile de alegere si interactiune, standardele etichetelor sociale scad inevitabil.

„Din pacate, acest tip de comportament creeaza o deconectare emotionala care este contrara gasirii unei relatii semnificative. Astfel, oamenii presupun ca nu trebuie sa spuna ca nu ii mai intereseaza ”, a spus Beaton.