Cand copilul schimba relatia

A avea un copil schimbă totul. Nu este o veste. Munca ta, banii tăi, casa ta – întreaga ta viață este brusc susținută de acestă minge de bucurie.

Și iubești fiecare minut din asta. Chiar și când o urăști. Dar te așteptai la asta. Din momentul în care ați primit veștile, ați încercat să vă pregătiți pentru asta. Totuși, pentru ce nu ați fost pregătit, este cât de mare este impactul pe care acest mic om îl va avea asupra relației voastre.

Deodată, tu și partenerul dvs. ați trecut de la a fi un cuplu la a fi părinți, a fi o familie. Acesta este intorsatura. Cu toate acestea, există și un dezavantaj. Amândoi sunteți lipsiți de somn. Accentuat. Îngrozit de a face greșeli irevocabile în această viață prețioasă care ți-a fost încredințată.

Și, mamă, să nu uităm de aglomerația de hormoni și de toate efectele fizice și emoționale care au loc cu perioada lungă de după naștere. Cu toate acestea se întâmplă, găsirea timpului pentru intimitate și romantism poate părea ca ultimul lucru din lista de priorități.

Dar a avea grijă de bebeluș înseamnă a avea grijă unul de celălalt și de relația pe care o împărtășiți. Nu mai zic că este distractiv și sănătos pentru amândoi! Nu trebuie decât un pic de timp și un pic de efort pentru a vă întoarce la cei doi dintre voi înainte de a deveni trei!