Bucuria de a petrecere timpul offline

no technology

Timpul petrecut offline

Dacă sunteți un vizitator regulat, atunci știți că am perioade când nu postez foarte organizat. Am fost interesat să văd cum mă va face să mă simt, eu sunt mereu în căutarea unor provocări!

A fost dificil la început – tăierea oricărui obicei poate fi dificilă, mai ales când este atât de înrădăcinată în viața de zi cu zi. Am observat că mă focusez continuu pe telefonul meu, căutând conexiune sau divertisment. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, dorința mea de a verifica telefonul s-a mai estompat, ceea ce a dus la mai multe avantaje:

1. Am avut mai mult timp

2. Mintea mea era mai puțin ocupată

3. Viața mea a fost puțin mai ușoară

4. M-am simțit mai prezent în viața mea de zi cu zi

Deblocați mai mult timp

Timpul liber mi-a oferit spațiul pentru a reflecta asupra relației mele cu lumea online. În plus, libertatea liniștită a permis creației mele să înflorească, iar timpul suplimentar mi-a oferit spațiul de planificare. A fost o experiență destul de eliberatoare!

Nu mă înțelegeți greșit, iubesc lumea digitală, fără ea, nu aș fi putut construi o afacere creatoare sau să cunosc atâția oameni pasionați de acest domeniu. Dar, de asemenea, conectarea cu noi înșine este mai importantă decât orice altă conectare 4G.