Born Lippy review

Hello gagici!

Chiar şi spre surprinderea mea încep încet încer să mă mobilizez să scriu pe blog şi chestia asta îmi dă o senzaţie de bine.

born lippy

Poate ştiţi deja că sunt un mare fan al balsamurilor de buze şi atunci când găsesc unul care îmi place bat toba până la cer şi înapoi. Aşa că astăzi vă voi arăta 2 din cele mai delicioase balsamuri de buze care mi-au căzut în mâni. Este vorba de Born Lippy de la The Body Shop, variantele strawberry si watermelon.

Ca să fiu cinstită până la capăt, watermelon nici nu este al meu ci al Suzanei, dar l-am “împrumutat” pentru nişte poze.

Sunt balsamuri bune, hidratante şi vin în cantităţi mari, însă de departe principalul atu este mirosul. Strawberry te face să te simţi ca la ţară în mijlocul unei grădini de căpşuni bine coapte. Pe buze arată ca un gloss şi da buzelor o tentă uşor roşiatică.

born lippy

Cu watermelon este altă treabă, mie una nu mi se pare ca ar aduce cu nicio lubeniţă, ci mai degrabă cu un laborator de cofetărie în care toate aromele s-au ridicat în aer. Este o aromă mai densă dacă o pot numi aşa, dar delicioasă.

Au fost cumpărate amândouă din Anglia şi noi le-am primit cadou, însă dacă aveţi un magazin în oraş şi sunteti fane balsamuri de buze, acestea sigur o să vă placă.

born lippy

Atât pentru asăzi, nu uitaţi să-mi spuneţi în comentarii ce produse parfumate vă plac mult.