Aspiratoarele Dyson si Samsung, in topul celor mai vandute in anul 2018 in Romania

Desi uneori poate fi considerata un fel de “corvoada”, curatenia este foarte importanta pentru romanii care isi doresc sa se bucure de confort in casa lor. Aspiratorul se dovedeste unul dintre cei mai buni prieteni cand vine vorba de curatenie. Fara el, viata a milioane de romani ar fi mult mai grea, iar procesul curateniei s-ar putea dovedi chiar o munca sisifica.

2018, un an avantajos pentru brandurile care comercializeaza si aspiratoare in Romania

Si in anul 2018, foarte multi romani au cumparat un aspirator nou ori si-au inlocuit aspiratorul vechi. Analizand preferintele lor, se poate observa ca exista o atractie catre modelele peformante, dar in acelasi timp usor de folosit si care nu necesita un spatiu foarte mare de depozitare ( multi romani se confrunta in prezent cu problema spatiului in locuintele pe care le cumpara).

Aspiratoarele Dyson si Samsung, in topul preferintelor romanilor in anul 2018

Doua dintre cele mai vandute marci de aspiratoare in Romania in acest an au fost cele comercializate de Dyson si Samsung. Ambele firme comercializeaza numeroase sortimente de aspiratoare, astfel incat sa impece gusturile fiecarui client.

Aspiratoarele Dyson, modele avansate ale tehnologiei ciclonice

Desi fondata in anul 1987, compania Dyson a inregistrat un real succes. In prezent, aspiratoarele Dyson sunt unele dintre cele mai cautate de pe piata. Un mare merit al aspiratoarelor marca Dyson este faptul ca ele sunt comercializate in trei variante: portabile, fara fir si ciclonice. Fondatorul James Dyson a transformat ideea de a inova aceasta industrie a aspiratoarelor intr-un tel personal. In acest sens, tehnologia ciclonica Dyson a fost patentata. Dintre cele peste 1900 de tehnologii patentate de Dyson, cea mai importanta este cea intitulata Dyson Radison Cycle, cu ajutorul careia se poate aspira foarte multa murdarie. Astazi, un aspirator bun de la Dyson este preferat de 5 din 8 romani, potrivit unui important retailer de electrocasnice.

Aspiratoarele Samsung, exemplu de eficienta si profesionalism

Cand spui Samsung, te gandesti automat la eficienta si produse de calitate. Precum celelalte produse comercializate, un aspirator produs de Samsung se muleaza pe imaginea pe care si-a creat-o firma de-a lungul timpului, aceste produse fiind profesionale si durabile. In general, cei de la Samsung s-au axat pe comercialiarea aspiratoarelor de uz casnic, dar care isi fac treaba foarte bine si nu dezamagesc. Aceste aspiratoare pot fi impartite, la fel ca in cazul aspiratoarelor Dyson, in trei categorii: aspiratoare clasice cu sac sau fara sac si aspiratoarele “robot”. Filtrele aspiratoarelor comercializate de Samsung sunt foarte eficiente.