Aromele de narghilea preferate în luna iubirii

Aromele de narghilea preferate în luna iubirii

Narghileaua își are originea în India antică ca activitate de agrement pentru cei înstăriți. Acest instrument este utilizat pentru vaporizarea și fumatul aromelor, precum mentă, măr, cireș, ananas, etc.. Vaporii sau fumul sunt trecuți printr-un bazin de apă – adesea pe bază de sticlă – înainte de inhalare. Dincolo de regiunea sa natală, narghileaua a câștigat popularitate la nivel mondial.
România se numără printre țările care au adoptat fumatul de narghilea odată cu câștigarea democrației, iar astăzi a devenit una dintre cele mai întâlnite activități în rândul tinerilor atunci când doresc să își petreacă timpul liber.

Având parte de un succes atât de mare, gama de arome pentru o narghilea a cunoscut o evoluție fulminantă, iar în momentul actul la nivel mondial există peste 100 de arome pentru narghilea.
Ganesha Caffe este una dintre cafenelele din București care a inclus narghileaua cu aromele sale în meniu, oferind astfel o atmosferă completă cadrului oriental pe care îl deține. Aromele cu care Ganesha se mândrește sunt aduse din țara de sorginte a shisha pentru a putea sa ofere clienților o experiență autentică atunci când vine vorba de fumatul de narghilea.

Anii însumează cu ei și experiență, iar Ganesha Caffe a observat o tendință pe piața aromelor de narghilea atunci când vine luna îndrăgostiților. Datorită acestei tendințe, coffe sop ul din București a introdus combinațiile de arome preferate de clientelă în această perioadă.

Ganesha Caffe vorbește despre aromele preferate de către români în luna iubirii

Luna iubirii aduce cu ea cadouri, gesturi romantice și declarații de dragoste în rândul tuturor oamenilor. Fie că sărbătoresc Dragobete sau Valentine s Day, românii tind să fie mult mai afectuoși cu persoana iubită și încearcă să o surprindă într-un mod special. Domeniul HoReCa a remarcat acest lucru și are grijă ca în fiecare an să îi ajute pe îndrăgostiți cu fel și fel de oferte tentante.

Ganesha Caffe a observat înclinația românilor către arome afrodisiace ale narghilelei în luna iubirii și a avut grijă să pregătească combinații racordate la inimile și preferințele clientelei. „Oamenii tind mult către arome dulci, afrodisiace în această perioadă atunci când vine vorba de narghilea, iar specialiștii noștri au avut grijă să prepare combinații inedite de arome.” – declară un reprezentant Ganesha.

În această perioadă există 3 combinații de arome best seller de narghilea la Ganesha Caffe:

  1. Ciocolată și mentă – această combinație s-a dovedit un adevărat best seller în vânzările Ganesha Caffea în luna iubirii. Ciocolata este cunoscută pentru efectele sale afrodisiace, iar menta aduce prospețimea necesară pentru o aromă plăcută.
  2. Gumă și scorțișoară – este o combinație dulce, exotică, intensă care se clasează pe locul doi în preferințele românilor.
  3. Căpșuni și ciocolată – aroma intensă de căpșuni este deseori combinată cu ciocolată la cererea clienților în această perioadă.

Cafeneaua din București a avut grijă să pună la dispoziția clienților și posibilitatea de creare a proprie combinații de două sau trei arome în funcție de preferințe. Pe lângă narghilea, Ganesha Caffe a avut grijă să introducă o gamă diversificată de băuturi pe bază de ciocolată și fructe care să acompanieze narghileaua aromată.