Antrenează-ți creierul pentru a elimina obiceiurile care te distrag și concentrează-te mai bine!

Nu este nimic mai frustrant decât atunci când creierul tău este în calea productivității tale. Distracțiile mărunte, poate o obsesie pentru ceea ce ar putea ieși în știri sau doar o incapacitate de a înțelege destul de mult un concept te pot încetini. O mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta, cum ar fi exercițiile fizice, mâncarea corectă și asigurarea faptului că treburile dvs. personale sunt în ordine, vor face o diferență mare – dar dacă doriți saltul în plus, asta va trece la nivelul următor, nu se poate descurca mai bine decât pachetul de formare a creierului supraîncărcat. Această afacere specială vine cu patru clase excelente care vă pot ajuta să controlați placa aceea mare de gâscă gri din craniu.

Primul este Become A Superlearner 2: Learn Speed ​​Reading & Boost Memory, o clasă care îți îmbie mintea cu abilități aproape supraumane de a absorbi informațiile și de a o reaminti, mai târziu, fără efort și într-o fracțiune de moment. Aceste cinci ore de conținut, repartizate pe 62 de prelegeri, vă vor ajuta să explorați factori cognitivi și neurologici care determină cât de repede și cât de bine înveți lucruri noi.

Al doilea este Puterea focalizării, 14 prelegeri care îți îmbunătățesc concentrarea cu un set întreg de strategii ușor de utilizat pentru casa ta, școală sau birou. După ce înțelegeți mecanismul care vă determină atenția, este mai ușor să înțelegeți cum și de ce puteți utiliza aceste mecanisme pentru a realiza sarcinile pe care doriți să le îndepliniți în limitele de timp setate pentru dvs. Până la finalizarea acestui lucru, veți înțelege mecanismele de concentrare, îi veți aprecia limitele și veți recunoaște toate sursele care duc la pierderea acestuia, astfel încât să le puteți evita. După ce înțelegeți cum să creați condițiile potrivite, veți avea creierul funcționând cu viteză perfectă.

Al treilea este neuroplasticitatea, actul de a vă reîncărca creierul pentru a schimba obiceiurile vechi. În doar 2,5 ore de prelegeri, îți poți îmbunătăți flexibilitatea cognitivă și vei stimula conexiuni neuronale uimitoare noi pentru a-ți modela creierul și a începe noi obiceiuri care îți pot schimba perspectiva pentru totdeauna. Aceste noi abilități vă vor ajuta să vă modelați creierul, să începeți noi obiceiuri și chiar să le treceți peste cele vechi neajutorate.

În cele din urmă, veți lua cursul Îmbunătățirea creierului și a vieții, care vă învață științele simple ale neurogenezei și neuroplasticității: crearea de noi celule cerebrale și stimularea relației dintre aceste celule. Două ore de conținut vă vor ajuta să înțelegeți cum să valorificați aceste idei și să vă faceți creierul mai concentrat la sarcini importante.