Am ales tot Romania

Asa ca am intors ochii de la marea lor mai albastra si am inteles ca pentru noi este mult mai bine si mai relaxant intr-un loc cunoscut si fara o zi de calatorit pana la destinatie. Eu am invatat sa ignor neajunsurile turismului romanesc, iar Matilda inca nu le vede si sper sa creasca in a fi un om mai tolerant si mai fericit. Cum dupa experientele ultimelor vacante am invatat si sa triez locatiile pe unde mergem pentru a ma feri de gazde nepotrivite, mizerie, mucegai, turisti dubiosi.

Asa cum am decis si ca anul asta mergem singure pentru ca asa a fost cel mai relaxant, fara sincronizari de stiluri de viata incompatibile si programe ale copiilor. Inca nu am gasit formula de convietuire cu alte familii cu copii impartind aceeasi locatie si utilitati, este complicat si imi doresc o vacanta linista cu Matilda mea.

Adica, o sa plecam cu prieteni buni, dar fiecare cu locatia lui si programul lui, pentru ca asa e cel mai sanatos. Cu toate ca experienta cu ei din vacanta de ziua mea a fost una nesperat de pozitiva si cred ca avem sanse la concedii frumoase impreuna. Mai asteptam sa ne mai rodam :). Iar pentru cateva zile o sa vina si prietena mea la noi, dar ea este deja familie si nu se pune :P. Deci cu timpul vine si intelepciunea turistica :)). Am un sentiment foarte bun despre vacanta asta, vreme frumoasa sa avem si sa fim macar putin mai sanatoase decat suntem acum. Sau mai putin bolnave :).