Aflați cum să deveniți mai productivi în acest an nou din aceste 5 cursuri!

Vremurile sunt grele și trebuie să fii mai dur dacă vrei să mergi mai departe. Nu este suficient să mai faci o treabă – trebuie să fii un adevărat vrăjitor al productivității, ucigând nenumărate sarcini cu o eficiență care lasă oamenii mai puțin șocați și treziți de realizarea ta. Însă, dacă vă descoperiți că petreceți mai mult timp distras decât faceți ceva, atunci acest pachet de productivitate și succes este oferta pentru dvs. Conține patru masterclase uimitoare care te vor bici în formă și te vor transforma în uber-mensch productiv, întotdeauna, în secret, știi că ai putut să devii.

În primul rând este “Legea Atracției” și “Permiterea Succesului dvs. Masterclass”. Aceste 51 de lecții includ 7 ore de conținut care vă vor învăța valorile fundamentale ale gândirii cu succes. S-a dovedit că persoanele care se imagină ca fiind de succes sunt cele mai probabil să ajungă cu succes și, dacă doriți să schimbați imaginea dvs. în capul dvs., această clasă va face acest lucru.

Urmează clasa “Setare și realizare Obiective”. Acum, „stabilirea obiectivelor pentru tine” este un sfat comun, dar majoritatea oamenilor trimit doar stabilirea obiectivelor și apoi se simt groaznic că le lipsește. Această clasă face mai mulți pași în continuare, oferindu-vă sfaturi reale și acționabile despre obiectivele dvs. care să le țină la vedere și să vă ajute să le atingeți efectiv. În plus, totul se întâmplă în doar o oră de lecții!

Al treilea este pachetul de gestionare a timpului, prioritizare și productivitate. Acest kit colaborează frumos cu primul kit, ajutându-vă să vă organizați sarcinile în ordinea importanței și valorii, asigurându-vă că îndepliniți lucrurile în ordinea în care trebuie să se întâmple, fără ca nimic să se piardă sau să cadă pe piese. O parte din aceasta este instruirea creierului dvs. pentru a vă concentra, iar o parte din aceasta este învățarea despre modul în care creierul dvs. funcționează. 25 de lecții, adăugate la doar 90 de minute din timpul tău.

Ultima, dar cu siguranță, nu în ultimul rând este clasa “Deveniți un SpeedDemon”. La fel cum sugerează și numele, clasa SpeedDemon te va transforma într-un Quicksilver de productivitate, arzând prin sarcini într-o fracțiune din timpul petrecut de alte persoane fără a sacrifica nicio calitate. Și viteza este valabilă și pentru această clasă, deoarece puteți învăța toate aceste abilități în doar 2 ore și jumătate.