Aduceți-vă visele și obiectivele la viață cu un consiliu al viziunii

Proiectați-vă viața
Conceptul unui plan, idee sau viziune este benefic atunci când avem nevoie să ne dezvoltăm gândurile și ideile. Folosirea timpului pentru a explora spiritul jucăuș ne poate ajuta să învățăm și să creștem în timp ce creăm un punct de referință vizual puternic pentru a lua lucrurile în serios.

„Faceți un lucru în fiecare zi care vă va duce mai aproape de obiectivele dvs.”

Ideea este că trebuie să ne păstrăm motivația și de asemenea trebuie să fim siguri că reducem timpul de amânare. Este ușor să pierdem din vedere obiectivele noastre în timpul haosului activităților efectuate zilnic. O imagine privită obiectiv și din ansamblu ar putea fi un instrument extrem de valoros.

Jocuri de explorat
Nu există reguli atunci când vine vorba de crearea unui tablou vizual și, adesea, cu cât mai jucăuș puteți fi cu atât mai bine rezultatul. Deseori putem dezvălui răspunsurile mult mai repede când creăm o imagine a ceea ce ne-am dori să obținem. Este un proces plăcut și plin de înțelepciune, care poate să deblocheze noi idei.

„Creați cea mai mare viziune posibilă pentru viața voastră, pentru că deveniți ceea ce credeți” – Oprah Winfrey

Puterea de a vizualiza
Lucrurile minunate despre viziunile pe care le puteți crea pentru obiective pe termen lung sau pe termen scurt, sunt că pot fi modificate și actualizate ori de câte ori doriți. Puteți crea o tablă fizică pe care puteți nota, puteți chiar să o fotografiați și să o setați pe ecranul computerului și / sau al ecranului de blocare a telefonului. Vizualizarea este un instrument puternic al minții și cu cât obiectivul dvs. este mai mare, cu atât mai mult aveți șansa de a vă atinge visele și obiectivele.

Sperăm că aveți o zi plină de inspirație!