7 obiceiuri de a-ți crește energia fizică și mentală | Partea a IV – a

  1. Elimină asociațiile toxice, înlocuiește-le cu cele care te vor provoca

Persoanele toxice sunt lipitori energetici. O singură asociere toxică îți poate usca întreaga rezervă de energie într-o zi proastă, deci este vorba despre echivalentul energetic al unui incendiu forestier.

În timp ce vă aflați la ea, nu căutați doar să vă îndepărtați de acești oameni și să o lăsați la asta. Faceți un punct să începeți să căutați alte asociații mai pozitive cu care să le înlocuiți.

În special, vrei să găsești oameni care te vor provoca să te descurci mai bine. Acestea sunt persoane care nu numai că te vor ajuta să mergi mai departe în viață, dar care te vor ajuta să găsești emoție în fiecare zi. Genul de oameni care par mereu la punct și încântați să se ridice în fiecare dimineață. Acesta este genul de persoană pe care doriți să fiți, așa că aceștia sunt genul de oameni pe care ar trebui să arătați să-i atrageți (există, promit).

Sunt rare și nu există o formulă magică pentru a găsi oameni de calitate în viață, dar dacă sunteți în căutare, veți găsi niște oameni cu adevărat buni care vă pot aduce în loc să vă petreceți zilele cu oameni sau cu o persoană care vrea doar trage in jos.

  1. Petreceți un procent din ziua dvs. în urma „proiectului inimii”

„Proiectul inimii” nu este un drăguț drăguț, este un termen foarte specific care se referă la o urmărire care este centrată în jurul pasiunii tale sau visului tău.

Nu doar orice pasiune (nu este un proiect de pasiune), ci visul tău absolut și absolut în viață și nimic mai mic nu este acceptabil. Este vorba despre reînvierea (dacă a fost pierdută de mult) credința dvs. în magia vieții, care este în viață și bine dacă știți cum să o căutați.

Acesta ar putea fi o primă jumătate de oră dimineața sau o oră la sfârșitul zilei. Chiar nu contează când dedici timpul sau chiar cât cheltui (la început, cel puțin), pur și simplu că începi să petreci un pic de timp în fiecare zi făcând ceea ce te face să fii excitat să fii în viață.

Ce legatura are asta cu cresterea energiei tale? Similar cu o viziune clară, atunci când petreci o parte din fiecare zi urmându-ți visul și faci (sau lucrezi spre) ceea ce iubești cu adevărat, viața capătă un sens nou, unul care te face să te simți revitalizat și excitat să te trezești dimineata.

Vă simțiți din nou în viață, deoarece puteți vedea progresele pe care le faceți, vă place să faceți acest lucru și, oricât de încet îți faceți mișcare, știți că mergeți înainte și că faceți ceea ce v-ați propus să faceți. Doar acest lucru poate injecta o cantitate mare de energie și vitalitate în viața ta.