7 obiceiuri de a-ți crește energia fizică și mentală | Partea a III – a

  1. Vizualizați înainte de culcare

În timp ce cineva care a trebuit să muncească din greu pentru a deveni un crescător timpuriu, și apoi a scris în cele din urmă mii de cuvinte și o carte mică pe această temă, știu mai mult decât câteva sfaturi și trucuri pentru a deveni un copil timpuriu.

Dar nimic nu contează aproape cât starea sufletească în care te așezi chiar înainte de a te culca noaptea.

Vizualizând chiar înainte de culcare de ce ești încântat să te trezești dimineața, creezi o legătură directă între trezire și plăcere.

Cum se leagă acest lucru cu creșterea energiei tale? Cum te trezești dictează mult despre calitatea zilei tale. Prin pornirea energizată și emoționată, acea energie se preia în tot ceea ce faci toată ziua, chiar dacă nu o observi.

  1. Păstrați o viziune clară și un sentiment de recunoștință

O mare parte din ceea ce elimină energia departe de noi în viața de zi cu zi nu este deloc fizic, este mental.

Fără o atitudine mentală potrivită, fiecare zi poate începe să se îmbine și să devină o adevărată atracție cu noi, reflectând constant asupra modului în care viața noastră nu este ceea ce vrem să fie și cum nu vom ajunge niciodată acolo unde vrem să mergem.

Acest tip de atitudine este epuizantă. Da, nu faceți greșeală, tulburările mentale, cum ar fi acestea, au un efect direct asupra energiei noastre fizice.