7 motive pentru care ar trebui să faci o anti-rezoluție pentru Anul Nou | Partea I

An de an, facem rezoluții. Și, an de an, mulți dintre noi nu reușim să facă aceste schimbări o realitate.

De ce si ce poți face cu privire la acest aspect?

Pentru mulți dintre noi, societatea a fost coacționată pentru a face din decembrie atât timp de plăcere cât și de reflecție pentru a stabili obiective pentru Anul Nou. Este dificil să facem ambele lucruri simultan și asta ne duce adesea să petrecem nu mai mult decât ultima zi sau două din an (dacă nu, nu putem uita sărbătorile de Anul Nou) reflectând asupra a ceea ce am dori să schimbăm întregul an viitor.

Ceea ce ne rezultă este să ne fixăm obiective extrem de generalizate și practic imposibile. Atingibil nu din cauza dificultății, ci pentru că nu am lămurit niciodată exact ceea ce ne-am dorit și, mai degrabă, să construim o afacere online de succes.

În loc să te simți obligat să creezi noi obiective la începutul anului și să stabilești o rezoluție de Anul Nou, cum ar fi să faci curățenie în magazin?

Este sfârșitul anului până la urmă, de ce să nu folosiți Anul Nou ca timp pentru a scăpa de toate acele lucruri din viața dvs. pe care considerați că sunt inutile sau care vă rețin? Gândiți-vă la ea ca la o modalitate de a vă reîmprospăta eforturile pe tot parcursul anului mai mult decât de a simți că trebuie să vă realigniți gândirea doar pentru că toți ceilalți sunt.

Acolo intervine o rezoluție anti-rezoluție. O anti-rezoluție este angajamentul de a nu mai face ceva. Mai exact, să încetezi să faci ceva pe care l-ai făcut în cursul anului precedent, cum ar fi să folosesc prea mult social media.

În cele din urmă, este vorba de identificarea lucrurilor care trebuie să se schimbe în viața ta și de a decide să faci o schimbare, mai degrabă decât să stabilești un obiectiv pentru a realiza ceva nou.

7 Anti-rezoluții pentru 2020

Există o calitate puternică în ceea ce privește rezolvarea încetării a face ceva ce faci deja, în loc să te stabilești pentru a îndeplini un obiectiv nou și mare.

Se simte mai atins și mai concret și sunt adesea tipurile de lucruri care vă rețin deja, astfel încât acestea pot ajuta la îmbunătățirea rezultatelor în restul vieții, lucrând la ele.

Acestea fiind spuse, iată șapte anti-rezoluții pe care le puteți face pentru 2019:

  1. Nu mai lăsa lucrurile să decurga fara un rezultat

Ești genul de persoană care le permite oamenilor să scape de lucruri fără să vorbească? Rezolvați-vă ca anul 2019 să fie anul în care faceți pas cu curaj.

Dacă obișnuiai să le lași pe oameni să treacă peste tine și ai avut suficient, aceasta este o rezistență puternică. Este vorba să stai în picioare pentru tine o dată pentru totdeauna și să iei controlul înapoi.